![]() |
|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 48> |
Автор | |
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo prodolzenie ke navedam nekolku linkivi so tekstovi koi ja obrabotuvaat problematikata koja te interesira http://www.mozok.eu/1256/до-што-може-да-доведе-главоболката/ http://www.mozok.eu/717/мигрена-и-главоболка-кои-храни-ги-пред/ Babic se nadevam deka tekstovite ke ti pomognat da go nadmines uspeshno problemot so koj se soocuvash Migrena kaj tebe ne e, najverojatno se raboti za stres, napnatost, nervoza, ne e klasicna migrena. Mozesh i malku gjumbir da konzumirash bilo da e svez ili vo prav, gjumbirot ja namaluva glavobolkata, uspeshno ja lekuva macninata, i mislam deka ke ti pomogne Mozes isto taka da si isceish nekolku portokali vo sokovnik, odlicno ke te osvezat. Изменето од panter123 - 04.Март.2012 во 16:35 |
|
![]() |
|
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Акупунктура. Ако има кај да најдеш во Мк, ако не во Србија. Многу било ефикасно, вчера имаше цел документарец за ова.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Како да намалам главоболка што повеќе наликува на мигрена?
Краткорочно...брзо.............најбрзо ![]() Заборавив....без апчиња мислев...!!!
Изменето од BellaGrandma - 04.Март.2012 во 04:37 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Веќе има Санти проблеми со увото, ме боли левото уво и слабо слушам на него. Отидов на 5 стоматолози до сега, ама сите исто ми кажаа...да падне отокот, па снимка, па орална хирургија...
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Се надевам дека касна нешто пред тоа...или дека имаш добар желудник.
![]() Па мене единствено Вентор ми помага, се надевам дека барем малку ти се смири болката затоа што знам како е да си со денови без сон
![]() Инаку имаш некој добар забар? Во Скопје знам еден професор (порано беше на Стоматолошки сега е на друго место) што добро работи. Има спасено доста заби
![]() Ако те мота стоматологот немој многу да му ја мислиш, барај второ, трето....100то мислење. Заб не треба да те боли, стоматологот не смее да те остави така. Од заб знаеш дека можат 100 работи да се случат...а најлошо (за мене) проблем со ушите
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Колегата со забот има уште поголем оток
![]() П.С. Санти, благодарам за идејата за ВЕНТОР, колку си ме спасил ![]() |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Се прашувам што направи колегата со забот
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Поише работа ќе ми заврши една папагајка ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
seirdzija ![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Ама си нежеееен колега
![]() Покопај малку внатре, одма ќе ти олесни.
|
|
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Сам бе пХп,кој сакаш да ти го извади?
Убаво ти кажа Биби,така ќе се овозможи дренажа и веќе утре ќе се чувствуваш далеку подобро. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Сам да го извадам Биби? А да ти кажам ми пречи што е внатре искрено... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
офффф... знам како ти е...со тоа што јас не гребев таван со нокти туку отварав дупка во ѕид-со глава ![]() пиј го химоралот, го разградува отокот..за болките венторот ќе заврши работа,можеш и почесто да го зимаш,на 4-6 саати,зависно од болката...но, обавезно со ранитал( улкодин) за да си го заштитиш желудникот...антибиотик задолжително и од мене уште нешто..не спомна нигде,дали ти го отстранија лекот? ако уште ти стои-земи и извади го...полека со нешто исчепкај го, остави го забот нека се дренира... ништо полошо не може да ти се случи |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |