|
Ерогени зони |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | |
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav druzino ..obvrski ..se nadevam deka pak ke ve citnam do kraj na denov :)
Ako ne na damite im baknuvam raka...ostanatoto e za nivnite gentlameni :)
A na maskite drugari im posakuvam mnogu osvoeni damski srca..no nikogas skrseni :)
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno kockar..... neli rekov da odrzime eden seminar? imam veke sobrano ucenicinja..... |
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kakvi toa nezni vistini kazuvas?Na primer ako e ne e fizicki ubava, nezno,a istovremeno i iskreno i vikas :ruznicka si zlato
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nindza ostaj go toa na decata od ista generacija da si se dogovorat sami.... nema potreba da urgiras ti.....ne sme od tvoe vreme,pa aj sega strojnici.... si znaeme nie kako... |
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze nindza...no sega za sega nemozam ...objektivni pricini ...ali pozdravija devojkata...i kazi i deka ne e dobro da bide inaetcija..toa e slabost koja korespondira so tvrdoglavost i go zadusuva nejziniot sarm da bide vistinska dama obozavana od prav kavaler :)
|
|
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema potreba da bide ...ona sto treba e da ja zboruva vistinata...negovata vistina...od iskustvo znam deka nitu milion cvetovi,stihovi illi pokloni ne moze da impresionira srce na edna dama kako sto toa moze edna mala vistina za nea kazana nezno i iskreno |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од nindza - 21.Септември.2006 во 13:10 |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ninza e ljubomoren zatoa!
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samanta...jas ne gi impresioniram damite so zbor...tuku so dela vo realni vremenski situacii...ovde samo kazuvam moe mislenje...zosto vi e cudno da mi veruvate na ova sto go pisuvam ...sepak pocituvam sekakvo mislenje a i se nadevam deka vie go pocituvate moeto :)
Nindza ..fala drugar me napravi tranvestit
|
|
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugar Corporal...samo ja kazuvam vistinata...mojata vistina...ne se lutam za toa sto drugi imaat razlicno mislenje od moeto ... a za toa feminiziran mozok...ke go svatam kako kompliment a ne kako navreda...bas mi e milo ako barem 5% razmisluvam kako dama a 90 % dejstvuvam kako gentlamen...ostanatite 5% se sudbina...tuka ne mozam nisto
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e mozda znaes se e lesno da napises...
|
|
samanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
too good to be true a?
aj mozebi ke se pojavi kockar da ni objasni dali toa on stvarno postoi ili samo saka da gi impresionira zenite na forumov? |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaa neznam da ne bidne posle on navreden??! Aj ke vidime do kaj vaka pa mozda ke doeme do nekoj zalkljucok! Malce vakvi muski razmisluvanja ima u denesno vreme pa zatoa se zavudiv ...
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat vervaj mi zvucis ko masko so feminiziran mozok.... abe daj malce mislam kako se ispovedvas ko nekoj da te besi utre, malce maski so ti ovde ko najgolemo cupence ispadna.... mislam bez navreda please ama taka izgleda brat |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |