IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Без што не излегуваш од дома?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Без што не излегуваш од дома?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 22>
Автор
Порака Обратен редослед
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 18:40
Bez cvik koga ima sonce bez motor bez pari bez mobilen bez klucevi bez pafrem :D
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 22:12
Не искачам без телефон,цигари,кључеви и пари
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 14:51
Без исафнамигнување
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 01:03
bez pari i tel
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 00:58
Bez decata... i seta oprema sto odi vo komplet so niv!..голема%20насмевканамигнување
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 18:27
Osven-bez potreba,
koga izleguvam, obavezno: cigari,pari,labelo,i maramchinja

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 10:06
Bez tasha so se vo nea
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 12:55
Bez cevli nikako.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
ivi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2008 во 10:37
Bez mobilen i bez slobodnata za vo avtobus i bez tasna,samo sto nekogas uzasno mi smeta pa,ja ostavam ama posle toa pa mi fali

Изменето од ivi - 14.Април.2008 во 10:39
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 13:57
не излегувам од дома без претходен план и програма за насоката и правецот на движење
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 13:23
bez kola
a sto ima vo nea....nema da mi stigne mesto da nabrojam...haos
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 22:22
pamet i nasmevka

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 22:15
... bez decataголема%20насмевка
apce
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 16:23
Originally posted by nikita nikita напиша:

Originally posted by Luna83 Luna83 напиша:

Originally posted by nikita nikita напиша:

Originally posted by Luna83 Luna83 напиша:

uf......od doma ne ispagam bez tasna,koja e dosta golema i vo koja ima se od neseser so pudro,sjaj za usni,ogledalo....pa stik,parfem,...novcanik,a cesto vo tasna imam i mal cador i na kraj mobilen kojako zazvoni go baram dosta dolgo vreme

lele kolku mnogu raboti

Taka e toa kaj mene,toa mi e navika.a znaes li zosto go nosam cadorot? Koga mi e kosata veke ispravena da ne se sluci da zavrne pa dzabe od feniranjeto.(ova ti go kazuvam oti sakase da se smenime so kosite).A ako imas predlog kazi kako da se naviknam da nosam mala tasna.Sekoj sovet ke mi bide od korist.

epa vidi sega jas koga odam vo shopping odam so pogolema tasna,no koga izlagam nave4er izlagam so mala tasni4ka ili so pliko tasni(ne mozam bez niv)a za po4etok mozes da      po4nes da izlagas so pomala tasna,pa i ne moras da nosis 4ador i da ti se izvitka kosata a od sminkite nosi go samo ona osnovnoto ogledalce,4esal,sjaj!pudri i takvi dr raboti mislam deka ne se mn potrebni.pa probaj ednas da izlezes vaka,pa vidi dali ke uspees da izdrzis

Ke go poslusam tvojot sovet i da znaes ke probam da izlezam so mala tasna,pa ke ti kazam kako sum se snasla.Fala ti mnogu za sovetot. Se citame.pozdravce
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.