|
Најдолга ваша врска досега..... |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bog ne znae, ti znaes bog ne ti go nasol sama si go birala
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seushte trae,a od koga bog znae!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdolga mi 6meseci a naj kratka 1sat,se mislam dali bese 1 sat sesto e kratko e slatko "ne mislam na toa" za vrskata
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе јас не го мерев, другарчето ја пуштил штоперицата и мереше а иначе другите ми се месечни врски
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лелеееее.... Си го мерел ли времетраењето и на други твои врски?
|
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA E MAKSIMALNO TOCNO ZASTO DRUGAR MI GO MERESE: 3 SATI 27MIN 43 SEK I 7 STOTINKI |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobra vrska sto sum ja imala e tokmu ovaa sto ja imam momentalno koja traae nekade okolu 5 mes i super ni odi uzivame vo zivotot zaedno zatoa vi velam da uzivate vo zivoto i da ne se sekirate za nisto zatoa sto STO SI E VASE KE SI DOJDE KAJ VAS i taka vi velam jas
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata maratonska vrska od celi 8 godinI...SE KRUNISA SO BRAK!!!
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MN.sakam da znam kolku se vasite najdolgi vrski Mojata najdolga vrska bila 9ipol meseci,so toa sto jas mu raskinav zasto mi se zdosadi... |
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |