![]() |
|
Дали и колку слушате метал?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa ne,nemase potreba od 3 samari,posto posle izvesno vreme ja vidov vo KAFANA i se krsese na masa..... mrzam luge sto se praat nesto sto ne se |
|
![]() |
|
CoLdPlAy` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
јас да беф ќе и свртеф три шамари и ќе признаеше дек Цеца ја слушат :)
|
|
мариниште
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
koja pesna? znaete sto...aj kazete mi sto podrazbirate pod metal? najsmesno mi bese koga edna cura mi se furase deka slusa i koga ja prasav koi bendovi mi vika-aerosmith,bon jovi...... |
|
![]() |
|
Dragana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Моментално слушам |
|
I'm not complete idiot...
Some Parts are missing |
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
daaaaaaaa.sakam metal, ama poveke cisto rokce
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
po nekad elektro postuvam
metal sutka treba da se pravi:)
taka da odgovor mnogu slabo
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
iiiiiiii vidi,vidi rokerki i metalki........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne...slusam rock i punk,ama metal....ne mozam
![]() |
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Mnogu slusam metal najmnogu METALLICA....IRON MAIDEN....MEGADETH.....BLACK SABBATH....ZAKON SE BE NAJJAKI SE ZAKON....
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
#mila# ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
fina muzika sto vredi da i se obrne vnimanie
![]() |
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Ma ko na Maiden textovite... epten mi se pogodeni... Zakon... najjaki se
|
|
![]() |
|
MACOR ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
PORANO SAMO METAL I HARD ROCK
A S'GA I PUNK
|
|
zaba na suvo ne kreka
|
|
![]() |
|
xokaido ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Mnogu slusam metal i toa najmnogu
METALLICA....IRON MAIDEN....MEGADETH.....BLACK SABBATH....ZAKON SE....!!!!..:)
|
|
The only way to navigate Love
Is to be lost within it It is neither a beast to be conquered Nor a thought to be cornered You are a guest in its presence. |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ma ko na Maiden textovite... epten mi se pogodeni... Zakon...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |