|
Каков е вашиот стил? |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | |
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa sporski stil
|
|
mbm
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Elegantniot stil go preferiram...
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kostum, i takvi klasicni raboti... mmmmmmmmmm.... ej uzivam vo kostum
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини i am the bitch но знам дека тоа не е тоа туку јас си кажав тоа што употребувам а не тоа што е напишано |
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot stil najmnogu zavisi od raspolozenieto. |
|
|
|
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako de pa ti nekoj ne svaka pa treba da mu se objasni neli?nie sme tuka za toa:) Изменето од simonce* |
|
I am a bitch
Нов член Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кремско - спортски за на училиште повеќе спортски. Иначе кремско не е да употребуваш креми (хахахаха) туку тоа е начин на облекување.
|
|
only bitch..I am not bеаutyful like you...I am beautyful like me ***
|
|
mari20
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот стил е ваков..Секогаш употребувам креми..најчесто нив..тоа ми ја прави кожата помазна и миризлива..Не се шминкам многу..Тоа и не ми прави нешто убаво..Само може за некој посебни пригоди..Како се облекувам па и не е толку битно..За зима секогаш си носам џемпери и топла облека,а за лето повеке маички и облека не толку тешка како за зима..Мојот стил е најобичен.. |
|
mari..sekogas za tebe:)
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
SLaCk
Група Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам знам не ги ценам по облека, ама факт е дека многу мал број на голи луѓе успеваат во општеството! хехехе
|
|
Подобро еден ден лав отколку цел живот овца
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa i ja sum takva...onie komunistickite gaki so slika na tito ne gi frlam pa neznam so da e...abe sekoj si ima pravo na svoj stil a lugeto ne gi ceni po oblekata tuku po toa so ke ti go kazat i so imaat vo glava..(lele ama se ufilmav,epten filozofski ispadna ova)
|
|
respect my authoritaaa
|
|
SLaCk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехехе не бе некоаш на пример ќе видам некои луѓе со буквално истата облека од пред 30 години или од пред 20 години! Па добро толку ли се без осет, може немаат пари ама во Шутка можеш да најдеш што сакаш за ефтини пари. Или можеби се емотивно приврзани на пример ги потсеќаат на времето кога ја праеле свадбата или кога се рушеше берлинскиот ѕид!
|
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e so znaci ova sea da i gi vratam na majka mi bluzite i pantalonitea bas se imav ufilmano deka mi stoat dobro
|
|
respect my authoritaaa
|
|
SLaCk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поспортски ми е стилот ама некогаш и елегантен. Зависи од пригодата. Во секој случај во блузон, фармерки и патики (скечерс најчесто) се чувствувам покомотно. А почитувам секакви стилови на облекување само да не се позајмува облека од мајки и татковци -)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |