![]() |
|
Мажите сакаат да доминираат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9101112> |
Автор | ||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mazot ako ne e maz, nema da vi bide interesen i ke si barate prav maz |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
![]() |
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
јас мислам дека жените што се свесни за оваа особина на повеќето од мажите, а во исто време се на доста високо ниво со интелигенција, знаат да направат така што ем тие ќе донесат важно и умно решение ем нему ќе му изгледа дека тој го донел истото... значи умната жена ќе мора да глуми...ова замара... |
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
a sto ste se fatile site za taa dominacija, pa ke vi pomine zivotot od tepacki koj prv, koj gore , koj dolu, koj vaka koj onaka koj neznam kako , luge ma , daj ne gubete vreme za toa, lugeto ne umiraat od seks od starost umiraat. ke si go barate vremeto eeeeeeeeeeeej
![]() |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
sekogas mora da dominira eden inaku nefunkcionira a ako toa nee mazot na kraj na zenata i se povrakja od takva vrska |
||
![]() |
||
|
сакаш да кажеш маја дека во функционалните врски нема ваква релација на доминантност, или дека не треба да ја има? зошто едноставно се плашат или се чувствуваат заплашени од помоќни жени? се помируваат со помирни и попокорни....? |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Се додека еден ке сака да доминира над другиот КЕ СЕ ОСЕКААТ УМОРНИ.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
EDEN DEN TAA KJE SE UMORI VO VRSKATA DA DOMINIRA PA KJE KOLNE DEN KOGA DOZVOLI TAA DA E GLAVNA
ISPRAVKA PAMETNITE ZENITE SAKAT MAZITE DA DOMINIRAAT Изменето од mikus |
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
Nate, mene mi e strav od neuk covek, a od intelegenten moze samo da se nauci poveke |
||
|
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Кај грото од мажи бараат жената да е како во 15 век потчинета да не смее да си каже нешто чак и ако е тоа помудро решение не може да се прифати зашто ја свакаат како женска доминација...Бараат паметни жени а воедно и им се плашат зашто знаат дека ќе бидат рамноправни на нив
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
I ZENITE SAKAT MAZITE DA DOMINIRAAT |
||
![]() |
||
|
seuste e samo fantazija e deka moze da se uspee vo zaednica so ucestvo 50-50 ,bez dominacija. a ustvari za kakva dominacija se raboti? ima razlicna na razlicni mesta, blue sky aj pokonkretno ako moze |
||
|
||
![]() |
||
|
ок, ај да земеме дека тоа ви е детерминирано во природата... ама, фер ли е мажите да сакаат ем паметни и интелигентни жени, ем такви што ќе се покорат пред нивното мислење и доминација.....? |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |