|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 55> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa klik na accept... nisto strasno.. toa ti e samo za aktivacija..
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Проблем со сите Addobe апликаци што ги имам во ком... на старт на сите ми го показува ова....
помошшш ! Изменето од luckyboy - 11.Декември.2009 во 02:03 |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ти пратам линк по лп тои тука не е дозволено да се постира пиратски матријал. |
|
reki
Нов член Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade moze da najdam kod za avira antivir premium
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во секој случај имаш и ќе ти остане malware-ot, за што помалку да ти се вклучуваат поп-апи, ќе дефинираш статус на блокажа на поп-апи во самиот експлорер, или фајрфоксот. Ќе си подесиш левел high, и нема да ти излезе ни еден поп-ап. Malware i Spyware неможеш да спречиш од навлегување од проста причина што тие се интегрирани во самите веб сајтови, и понатака се водат како tracking cookies. Плус моја препорака ти е да го тргнеш Spyware doctor, бидејќи и таа програма како таква е декларирана како Spyware. Моја препорака, а мислам дека и на поголем дел од интернет заедницата би ти била Spybot-SD. Подолг период сум вклучен во оваа проблематика, па затоа и ти го препорачувам ова. Самиот програм има интегрирано tea timer, кој работи како стелт во позадина без некое значајно оптеретување на рам меморијата (за разлика од останатиот безбедносен софтбер) на компјутерот, а втора убава работа е што има и алатка за имунизирање на самите cookies. Со редовно имунизирање на истите (1-2 неделно) ќе ги решиш сите проблеми. http://www.safer-networking.org/mk/index.html Изменето од NRGMKD - 07.Декември.2009 во 13:58 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shtotuku reshiv golem problem so ovoj program Flix sekoja chest za linkov,ti dolzam edno golemo blagodaram |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве вака, Имам алкател от-800. Се е тоа убаво што го имам само работата е што тој прима мп4 видеа само во H263 видео кодекс, а мп4-ките се во H264 (повеќето) или H263р. Мене ми е потребно да енкодирам MP4-ка во H263. Ај сеа помош ако може. Пробав со све живо и диво, неможе, едноставно несака!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чудо е програмчето, и јас еднаш имав исто така проблеми и само со ова се исчисти се :)
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам Flix ,неверојатно колку работи уште пронајде.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ќе го снимип ова програмче подобро е од спајвердоктор.
Еве линк http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html И ќе ти се среди |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барам помош за решение на проблем,имам ХП оперативен,Мкафее анти вирусна и на помош го зедов од пред некој ден СпајвареДоцтор-програма,за да го решам проблемот,со програмиве пронајдов тројанци и други работи сето што се јави го исчистија,но проблемот си остана,повремено преку интернет експлорерот ми се вклучуваат разни страни на игри,преземање за позадини,страни на банк и слично,користам Опреа,но ова иритира и мислам дека ми краде од интернетот,помош како да се отстрани проблемот?
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala kje vidam
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако го користиш компјутерот како администратор не ти треба UAC ако го користиш како стандарден јузер ти треба UAC да ти биде уклучено Еве види на видеото како да го исклучиш http://www.youtube.com/watch?v=M7Uwx_yaxUM |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VO VISTA
kako da napravam nekoj program da mi starta kako administrator bez non stop da me prasuva za dozvola pri startanje zeznata vista upm |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |