|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 35> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пффффффффф...жена коа ке признае...
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne si vo pravo...ali ako go mislis toa za tebe licno ne generaliziraj....na forum ne mora da se "brkaat" maski/zenski...ednostavno covek moze da doaga da diskutira na poveke temi i na nekoj nacin da ubiva vreme....ne mora da znaci deka 24/7 treba da si so toj sto go sakas pa vrskata da uspeva.pokraj posvetenosta kon partnerot vo vrskata, nikogas ne treba da zaboravime i na nasata privatna i licna intima...a koj kako saka neka go trosi toa svoe vreme..nekoj na forum, nekoj na drugo mesto
p.s. nemoj da bidis takov los....ke ti se nalutam
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аха нема веза...ок...
пази сеа...
ако тргнеме од фактот дека едно од карактеристиките која ги карактеризираат врските и љубовта е вниманието посветено кон партнерот, ке доеме до заклучок дека одсуствува истото, или е во недостаток на истото...
...така да иронично е, ама точно...
нешто не е као што треба, да е...
тој шо е у строга посветена врска не ни иде на форум, исто као шо на форум нема е*ачишта...они се у реалноста...нема потреба да иде или иде ама делумично...
иначе ја врска неам...
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e nema veze
|
||
apce
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зашо е у право
|
||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto taka mislish? |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха, чкрипи...
Креветот...
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cim ste na forum nesto vo vrskata vi ckripi
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ...
dobro, ne site |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
п. с. Изменето од pagane - 25.Ноември.2008 во 17:45 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dolzinata e mnogu vazna rabota |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Дали долгите врски успеваат?
,,,ахам...
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=polzavce]
Другарка ми имаше врска 10 години.........летово се круниса со брак, (а јас и бев кума).........и сега за некоја недела очекуваме бебенце.......... ...abeeeee....se si odi so red....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Другарка ми имаше врска 10 години.........летово се круниса со брак, (а јас и бев кума).........и сега за некоја недела очекуваме бебенце.......... Само се плашам дека за мојата долга врска не сум толкав оптимист........... Се е релативно........ |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |