|
Идивиди ТУРНИР во ТАБЛАНЕТ |
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има ли некои за вечерва ? заинтересирани ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе си ќутам по однос на темава пред и ден два влегов за сефте...
И убила ме маја 24-1 Иначе и попуштав де
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blaze vas
|
|
vivi
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене
|
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kogo go fatilo grlo?
|
|
Incredible Blue
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тебе да не те фати грло Марко од ладно пиво
|
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozz do postarot na Laki, mnogu pisma mu nosi... P.S. Palacinkite vecerva ne bile ubavi... Ama pivoto ladnooo - grc... |
|
Incredible Blue
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До кога сакате ? Па пошто нема мн двојки ... по три изиграни партии сите со сите ... на крај конечен скор па најдобрите две двојки ... една финална така речи уште малку , ако се сите тука може и вечерва да се заврши
|
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оправдано е тогаш
п.с до кога ќе трае турниров? |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го паметев резултатот а ми отидовте вие паметам дек имавте 117 вие ама за нас заборавив ... и да пишев од памет не сакав ... а ми заминавте синоќа порано Секако денес ке беше пишано после консултацијата со вас за резултатот Зар сумњаше ти колешке дека превара ке напраам јас |
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А онаа претходната 89 - 117 или џабе ја игравме Санти / Баба - Марко / Шатци 89 - 117 Изменето од Schatzii - 16.Јуни.2011 во 10:25 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Калипсо/лаки - Шатци/Марко 110 - 108
|
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas... so koja?
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А така како што е ... не ти се допаѓа а
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |