|
Со кого и каде би пиеле утринско кафе... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојата замилса за утринско кафе:
Стануваш во 7 и пол или 8 ... одиш долу , се миеш и бапнуваш една од нога колку за циркулација. Излегуваш надвор да ја отвориш гаражата, и туку оопп...се фрцка одредена женска особа од таму со кафето... Уште да има и локумче или нешто друго блацко... абе убајна... Го оставаш филџанот на хауба од кога ќе го испиеш, колку да се потсетиш дека си пиел кафе и почнуваш со денот... е таков ден не можи лошо да тргни... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ми се допаѓа твојот ритуал на пиење кафе... а на која плажа одеше? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обично утринското кафе го пијам сама,освен кога сум на работа (прва смена) и ми годи кога уз кафе си трачариме.
Ова лето додека бев на одмор станував многу рано околу 6-7ч наутро и додека останатите спиеја,јас со шољата во рака си пиев кафе на плажа...мирно,тивко...се слушаа само бранувањата на водата....ги обожавав тие моменти. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со неа..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
U dvor... Drven letnikovec dopola navlezen vo bazenT so kristalno cista voda, pored trevnik so raznorazni cvekjinja i drva, u drustvo na nekoja prekrasna ... |
|
Incredible Blue
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
в кафана, со газдулето и со лепото друштво...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со некое добро друштво...
легнати на плажа на лежалка....и да падне по некој бош муабет.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postuvam |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes sakam da pijam kafe sama na balkonov dur si vrne dozd
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би сакала во Охрид сега...во Аквариус на терасата... а друштво.....пааа шо знам..нема да прибирам...за атер на кафето оти нема секоја ден таму да го пијам.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи јас би имала шанса,не само со мечиња имаат и срциња |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bash sakav da pisam so kogo, ama koga vidov eden post, ne sakam povekje!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кафе не пијам ,но пијам 3 во 1.Понекогаш кога си доаѓам од дискотека сабајле си пијам или вотка или пиво сабајле.Но секогаш со мојот лаптоп(многу си го сакам) .
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ретко пијам кафе, едно дневно, а се случува понекогаш и ниедно...
немам навика да пијам насабајле кафе, најчесто знам да си направам нес попладне или навечер...
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |