![]() |
|
Провокација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 20> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
хахаххахаха, ме изнасмеавте brza, connected i mamma
![]() и сега, пак ли останавме без провокатори ? ![]() ![]() ![]() Изменето од Mona Liza - 11.Декември.2007 во 00:02 |
|
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
ej mamma pa zar i Grujo spaga u maalskite fraeri? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Cicija sekade gleda provokacija
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Taka porano vo moe vreme odea maalskite fraeri.
Vikavme : vidi go labudon...(se misli na lebed ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..eh bas i ne te skontav bibce kakva vrska ima boxot so toa sto Gruevski sepa...ali ok..otvoren sum za sugestii..mozebi ima nesto i u toa...ali zasto onda drugi boxeri,svetski prvaci ne idat taka smesno..nego samo nas Grujo..najgolemiot maalski boxer ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
diogen gruevski santra taka so nogite najverojatno deka bil bivsi "bokser" mislam ova e moja pretpostavka???? sto ne mora da e taka????
|
|
![]() |
|
...ej seriozno me interesira...abe zasto Gruevski taka santra so nozete koga cekori?...baba mi vika (a malku ne e vo red) ima problemi so mu*ata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
a sto ako se skarame eden den...se ke kazis...i posle sum gotov...zatoa ke si pazam sto zboram
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zbunet ti si mi najverno drugar4e jas na drugarite ne im praam provkacii
|
|
![]() |
|
aaaa, gotovo ne ti veruvam vise, stom na drugi, taka i na mene...
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zbunet ne rekov za tebe za drugi rekov
|
|
![]() |
|
ja ke kutam od sega |
|
![]() |
|
mozheshe posramotno ova i ne ti e tolko sramotno |
|
![]() |
|
provokasina retko pravam i gi naveduvam na muabet da vidam so kje re4at i poslem izdavam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |