![]() |
|
Имам ситуација - дај твоја опција! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O- ne maaaaaaaa daj ovde samo , pishi neshto vo nauka kaj DDarko podtema biologija
![]() S- ako dojde vecer perun ...da mu se javam so LP ili ne?? ![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
О-утре...сега седи на форумов да играме играва
![]() С-Да одам и на кајгана и да пишувам паралелно или само овде да пишувам? |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
O.................... ne be sediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sega ke bide zurkata
![]() S....................Dali sega da se izbanjam ili utre ??? ![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
o-nemoj ke te banirat
S-da se isklucam ili da ne se isklucam od forumot ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
О-не си легнувај рано е
![]() С-да пишувам во политика или да не пишувам ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Odi ama bez mene
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
о-оди може ќе сретнеш некоја личност,пријател/ка...
с-да си легнам ли ![]() Изменето од sanja-a - 07.Ноември.2009 во 22:11 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Игрица за развивање на фантазијата , за смешни,духовити ама и двосмислени одговори.....
Значи првиот член ја дава ситуацијата во која не може да се одлучи како да постапи...... следниот член му одговара со опција ......дали духовита , реална , двосмислена негов избор..... и дава друга негова ситуација...... и.т.н. секогаш да се пишува буквата С-ситуација О-опција да не дојде до збрка пример... првиот..............С.-Да му се јавам јас прва на телефон или не ?? вториот........... О.-Не !!чекај тој да се јави.... С.-Дали да вечерам или да ја прескочам вечерата?? третиот.............О.-Да!! редно е да се ослабне.... С.- Утре да ја посетам другарка ми?? четвртиот........ О.-Не , седи учи или расчисти низ домче ептен се улежа!! И.Т.Н Некогаш можеби ќе биде и корисна игрицата ако вистински прашаме . за нешто што се двоумиме или не знаеме која опција.... еве ќе почнам јас... С- (ситуација) Дали да одам на чат идивиди или да останам на форумов??? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |