|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 43> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam te, kao da se znamo
stranca dva, eto to smo samo. Pricaj mi, gdje si ti bila dok lile su kise nek ovaj grad na tbebe mirise zauvuijek. A kada odu svi, mi ostacemo sami samo ja i ti, i pogledi u tami. Reci mi da znam, da jutro nije blizu da ima vremena, za poljupce u nizu. Gledam te hodamo lagano, stranca dva eto to smo samo. Pricaj mi gdje si ti bila dok lile su kise nek ovaj grad na tebe mirise zauvijek. |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nocas moje molbe
nebo ne cuje dusa mi je prazna ko da umire Nocas drugi spava na tvom ramenu a na mome nocas zvezde umiru Reci koga ljubis, koga opijas kome zivot nudis usnama od otrova Prokleto ti bilo sto si lagala zivot sam ti dao, sve si uzela |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cekaj me, i ja cu sigurno doci
samo me cekaj dugo cekaj me i kada zute kise noci ispune tugom cekaj i kada vrucine zapeku i kada mecava brise, cekaj i kada druge nitko nebude cekao vise Cekaj i kada pisma prestanu stizati iz daleka cekaj me i kada cekanje dojadi svakome koji ceka, cekaj me i ja cu sigurno doci Ne slusaj kad ti kazu kako je vrjeme da zaboravis, i da te nade lazu, nek povjeruju i sin i mati da vise ne postoje, neka se tako umore cekati i svi drugovi moji i gorko vino za moju dusu nek piju kod ognjista, cekaj i nemoj sjesti s njima, nemoj piti nista...cekaj me i ja cu sigurno doci Sve smrti me ubiti nece, nek rekne tko me cekao nije,taj je imao srece. Tko cekati ne zna, taj nece shvatiti niti ce znati drugi da si me spasila ti jedina cekanjem svojim dugim.Nas dvoje samo znacemo kako prezivjeh vatru kletu , naprosto ti si cekati znala kao niko na svijetu naprosto ti si cekati znala kao nitko na svjetu... |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima nesto u tom sto me neces.
Ostavljas mi vremena za druge. Gledam kako veselo se kreces. Kao leptir oko moje tuge. Ima nesto u tom sto me neces. Nesto cemu sama ne znas ime. Ima nesto u tom sto me neces. A sve znaci ne zaboravi me. Ima nesto u tom sto me neces. Od te lazi nacisto umrecu. Ima nesto u tom sto me neces. I u tome sto ja tebe necu. Ima nesto u tom sto me neces. Od te lazi nacisto umrecu. Ima nesto u tom sto me neces. I u tome sto ja tebe necu. I u tome sto ja tebe necu. |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UZALUD VAM TRUD SVIRACI - Prljavo Kazaliste
Stoput sam se evo zakleo Pred jutro te prevario Drugoj ja sam bagrem nosio Tebe iznevjerio. Stoput sam se evo zakleo Pa te prevario Sad bi dukate od jada Bas u blato bacio. A za oblak mi se mjesec skrio Sakrio mi pute Uzalud vam trud sviraci Za drugog su dunje zute. A ja evo nekad sjetim se Sta moj caca znao reci je Sve ti duse, sine, slavonske Uz pjesmu prebole, al' ne oproste. Uz pjesmu mi se evo rodimo Uz pjesmu umiremo Slavonijo, ko te nije volio Ne zna sta je izgubio. A za oblak mi se mjesec skrio Sakrio mi pute Uzalud vam trud sviraci Za drugog su dunje zute. |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
crne kose noge bose
oko vrata djindjuve od zlata Opa opa neka neka sve cu da ti dam sve cu da prodam samo tebe...tebe tebe samo tebe da imam tebe samo da gledam Opa opa neka neka sve cu da ti dam sve cu da prodam samo tebe da gledam Crno oko gleda me duboko ruke pruza latice od ruza vruca usta zelja pusta mili boze nek nestane dan |
|
|
|
Zlembooo
Нов член Регистриран: 30.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Love's the funeral of hearts
in an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom. The funeral of hearts and a ples for mercy when love is a gun separating me from you. |
|
Somethig small, as the flapping of a single butterfly's wings could cause a huge tornado to the other part of the world!
-the Chaos Theory- |
|
Zlembooo
Нов член Регистриран: 30.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Love hurts, love scars
LOve wounds and marks any heart not tough or strong enough to take a lot of pain, take a lot of pain Love is like a cloud holds alot of rain Love hurts.... Изменето од Zlembooo - 30.Септември.2006 во 05:01 |
|
Somethig small, as the flapping of a single butterfly's wings could cause a huge tornado to the other part of the world!
-the Chaos Theory- |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pretvori mi
tugu u srecu djeteta Ne reci da bi ti za drugu dao vise vremena Obrisi mi suze sakri rijeci tuge i boli Pokloni mi se da budem ta koju volis claudia---ti mozes sve Jer ti mozes sve Ti si svjetlo moje sudbine Moja dusa, sav moj grijeh mog zivota, suze i smijeh (2x) Jer ti mozes sve Obrisi mi suze.... Jer ti mozes sve...(2x) Kada se snijeg sav otopi moju dusu zarobi samo budi samnom moja ljubavi Jer ti mozes sve....(2x) uuhhhhh |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A-HA "Crying In The Rain"
I'll never let you see The way my broken heart is hurting me I've got my pride and I know how to hide All my sorrow and pain I'll do my crying in the rain If I wait for stormy skies You won't know the rain from the tears in my eyes You'll never know that I still love you so Though the heartaches remain I'll do my crying in the rain Raindrops falling from heaven Could never take away my misery But since we're not together I pray for stormy weather To hide these tears I hope you'll never see Someday when my crying's done I'm gonna wear a smile and walk in the sun I may be a fool But till then, darling, you'll never see me complain I'll do my crying in the rain I'll do my crying in the rain I'll do my crying in the rain I'll do my crying in the rain |
|
babuska
Група Регистриран: 12.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anything that is too stupid to be spoken is sung - Voltaire
No, sepak eve eden od mene:
Fragile - Sting
If blood will flow when fresh and steel are one |
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko me tira da je probam
da je vako zavolim ........... |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovo mi je skola
i drugi puta cu pametnije jer falis mi do bola a znam da bice jos i bolnije na poljima od snova ne pusta se korjenje ......... |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i cinim pravu stvar
ne spominjem te ja jezik pregrizem da ne bi opsovao da ne bi opsovao ovaj zivot sto ga djelim na pola ... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |