![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 55> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сонував како подарувам нешто убаво на една драга личност... |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
каматата потсвесно си ја потиснал, и потсвесното сака во свесното да излезе, и да му ја бараш и нејзе :))))) |
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Ова го сонив синока: Имам еден другар кој ми должи пари во реалноста и сонив дека ми ги вратил парите. Што може да означува сонот?
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Па да... И тој се лутеше... демек сум му ја упропастувал песната... а другите луѓе кои седеа во близината ми се воодушевуваа... ![]() |
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
стварно ти е чуден сонот
![]() |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
Сонував чуден сон.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Извини, не е толкување, само кажувам на што ме подсети(ми наликува) твојот сон. поздрав |
|
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ma парам парчиња ја стори, коа се разлетаа парченца право удрија по луѓето во бело...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
A gromot napravi eksplozija, ja raznese komplet karpata ?? |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ма одеднаш се разбегаа...страшно беше и се разбудив. Одеднаш како да пропаднаа вземи...
|
|
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Kako ja snema tolpata brgu ili poleka ja snemuvase ???? |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
Интересно толкување Астра, благодарам...
Иако ова со помрачувањето на месечината и громот во кабата ме исплаши толку многу, дури се разбудив, потскокнав во сонот.
|
|
|
|
![]() |
|
ако треба во реалноста да се оперираш а сонуваш за истото веројатно се мислиш или ти е страв од тоа како се ќе се заврши.
|
|
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
се спремам за операција и сонував како треба да влезам во салата а таму темница и докторот стои до мене а јас не влегувам.што ќе биде тоа
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |