IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 55>
Автор
Порака Обратен редослед
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2008 во 08:40

Сонував како подарувам нешто убаво на една драга личност...
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2008 во 23:51
Originally posted by neo_wmaster neo_wmaster напиша:

Ова го сонив синока: Имам еден другар кој ми должи пари во реалноста и сонив дека ми ги вратил парите. Што може да означува сонот?

каматата потсвесно си ја потиснал, и потсвесното сака во свесното да излезе, и да му ја бараш и нејзе :)))))
Кон врв
neo_wmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Angel of Death.

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 660
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај neo_wmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:54
Ова го сонив синока: Имам еден другар кој ми должи пари во реалноста и сонив дека ми ги вратил парите. Што може да означува сонот?
I love Daphne Millbrook.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2008 во 11:13

Па да... И тој се лутеше... демек сум му ја упропастувал песната... а другите луѓе кои седеа во близината ми се воодушевуваа...
Кон врв
Astra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2008
Поени: 297
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 15:26
стварно ти е чуден сонот
What you see,hear and feel is not always true.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 09:14

Сонував чуден сон.... ... Го сонував Бадев како ја пее Јано мори... а јас му се уфрлував во пеењето...    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 12:53
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Интересно толкување Астра, благодарам...
Иако ова со помрачувањето на месечината и громот во кабата ме исплаши толку многу, дури се разбудив, потскокнав во сонот.

Извини, не е толкување, само кажувам на што ме подсети(ми наликува) твојот сон.
поздрав
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 11:33
Ma парам парчиња ја стори, коа се разлетаа парченца право удрија по луѓето во бело...
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 11:29

Ма одеднаш се разбегаа...страшно беше и се разбудив. Одеднаш како да пропаднаа вземи...

A gromot napravi eksplozija, ja raznese komplet karpata ??
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 11:21
Ма одеднаш се разбегаа...страшно беше и се разбудив. Одеднаш како да пропаднаа вземи...
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 11:19

Сонував црн камен а околу него народ во бело...

Одеднаш настана помрачување на месечината, и нешто како гром удри во каменот и толпата ја снема. Што ќе е ова?

Kako ja snema tolpata brgu ili poleka ja snemuvase ????
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 11:15
Интересно толкување Астра, благодарам...
Иако ова со помрачувањето на месечината и громот во кабата ме исплаши толку многу, дури се разбудив, потскокнав во сонот.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 10:35
ако треба во реалноста да се оперираш а сонуваш за истото веројатно се мислиш или ти е страв од тоа како се ќе се заврши.
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2008 во 10:24
се спремам за операција и сонував како треба да влезам во салата а таму темница и докторот стои до мене а јас не влегувам.што ќе биде тоа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.