|
Колку пријателите ви се навистина пријатели |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa se prijatelite? za da imas na sto da se naslonis? zasto ne odite zaedno na krstarenje, na primer!? |
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako sto raste prijatelstvoto,
taka se zgolemuva i opasnosta |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si napraviv selekcija na moite prijateli...ne se mozebi premnogu,no dovolno da znam deka sekogash mozam da se oslonam na niv.
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога можам да заѕвонам во ке било време дали на врата или на телефон ,без разлика кое и де е време во денот или нокта,за лошо или арно...и да ме ис одговори со насмевка ....тоа се вистински пријатели ,што за жал или срека се реткост
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вистинските пријатели за мене се другари - ги имам малку, помалку од прстите на една рака...
Сите се проверени, и во добро и во лошо, сите се со богато другарско педигре, шо се вика одбор дружина од мали нозе... Оние другите... попатни пријатели, хммм... па зависи кој како... Кој за кафе-дружење, кој за лаф-муабет, кој за на нет, кој за никаде |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke mu go zemam tostot (ko sea) oti mene me mrzi da stanam i da napraam i nema da mi se naluti...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене пријателите ми се само за да се изжуркам со нив,....реткост е кај мене реално добра другарка и добар другар. се е тоа само да си рпаиш друштво да не си сам.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke mi pisat i me prasaat kako sum, koga nakaj dima onda svakam deka navisitna mi se prijateli....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podobri se od mene
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море да му се запали куќата на сите..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site prijateli se samo
biznis partneri... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e prolazno interesot ostanuva. Sekoj si e so svoi obvrski i potrebi. Drugarstvo postoi do zenacka, posle po potreba
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vistinski prijateli ... ostanuvaat so mene do samiot kraj ... do posledniot denar vo mojot djeb
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за жал сега не постојат вистински пријатели, сите гледаат да ги достигнат своите цели со лажно лице, но и колку да сме убедени дека некој ни е вистински пријател сепак тој знае да не напушти во моментот кога ни е најпотребен...!
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |