|
Кого најмногу сакате? |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site so red
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ovaa prekrana licnost koja preemnogu ja sakam.... Изменето од Omar - 18.Март.2009 во 15:27 |
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJBLISKITE
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
lidijana74
Нов член Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najveke se sakam sebe
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Normalno deka e tesko da se izdvoi edna licnost,ama posto temata e takva eve ke kazam majka mi za nea se bi napravila..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не реков не може, јас љубезно ве замолив
Идејата на авторот на темава беше да издвоите една личност, и сметам дека тука не треба да се меша љубовта кон миленичињата, иако не е грев да се каже и тоа... И не значи дека нема да ве играме |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не може??? Прво живо суштество за кое без размислување реагирам се милениците мои. Или ние кои ги ставаме животните на прво место понекогаш пред луѓето не смееме да си играме со вас тука Моите топчиња моментално имаат статус на деца во мојот живот а тие се најважни од се нели? Човечко суштество....па партнерот мислам на прво место, но има и други луѓе за кои дефинитивно сум спремна да јадам вреќа сол ако треба Изменето од GlenKlouz - 17.Март.2009 во 20:29 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moite princezi
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Херојот мој - мајка ми
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имавме сообраќајка.во колата бев јас,маж ми и двете деца
би што би,и откако помина сето една луда мисла ми помина низ глава ...Боже,ако по некоја случајност требаше да спасам само еден,кого ќе го изберев?... глупаво нели...но така е...сите тројца ми значат живот... значи секој си има свое место и свој приоритет и кон секого имаме посебен вид на љубов не може да се споредува нити да се двои кој е поважен сите драги личности се во мозаикот кој го сочинува нашиот живот и секој е важен на свој начин |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moite tri angela sto si gi imam
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неможам да се одредам за една личност.........
секоја се сака на поинаков начин најсакани,родителите, сестра ми, дечкото |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te svakam anastea..ama srce mojata mili mi e posakana od bilo sto na planetata pa zatoa nea ja pisav. jasno deka tuka se i moite dragi bliski osobi (roditeli sestra i decko) no taa mi e na prvo mesto.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moite dve kerki nemozam da gi dvojam
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |