|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Автор | ||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma koj ke gi broi.....neka se zivi i zdravi i tie i tie
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
monitor
Сениор Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neprijateli definitivno i sto e najloso pritaeni
|
||
criminal-F
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
praj gi i ednite i drugite |
||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bogami sega me napraj sah mat ama i jas tebe ke pram zs ako samosebesi ti nesi prijatel i nemas pocit kon sebe ne ocekuvaj da imas prijateli a za neprijateli tie se konstantni stalno gi imat |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neprijatelite sam si gi pravam, a prijatelite mi se pravat
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More da se zivi i zdravi i ednite i drugite, bez niv ne se moze
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Остави се сега себе си и своите пријателски/непријателски односи кон себе.....
Прашањето е дали имаме пријатели/непријатели......се мисли на односи со други луѓе........ А јас мислев на тоа дека ако самиот не си им пријател (како што треба) на другите како ќе очекуваш другите пријателски да постапуваат со тебе......... |
||
МИР со сите
|
||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti mislis deka imas podobar prijatel od sebe ? pa da znajs nikogas nemojs da najdis od sebe podobar prijatel a i polos neprijatel |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja sum pola covek pola kuce, sam na sebe najdobar prijatel
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако самиот не си пријател, како можеш да очекуваш да имаш пријатели???????? |
||
МИР со сите
|
||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa zavisit sega od okolinata ako drustvoto od prijateli ti se bogati i ti imas interes zs ke imas iskustvo za sorabotka na pari ama ako drustvoto od prijateli ti se siromasni samo vo edna lama fudbal ke si igras a za neprijatelite stalno si gi imas i konstantni ti se i gledaj branise od niv i ako mojs izbrisigi od karta neprijateli se znajt veke kako neprijateli i taka i ke ostane kako neprijateli i ti trebit da gi pocituvas kako neprijateli |
||
criminal-F
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo svetot nemat nevozmozno nisto ti nemas bas iskustvo za zivotot mozda i zato vaka mislis no i angel da si pak najgolemiot neprijatel ke ti bide gjavolot iako so ti nisto nemas napraveno na toj gjavol |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so prijateli od interes , neprijateli ne ti se ni potrebni
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A neprijatelite sto poveke gi imas tolku posiromasen si
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |