![]() |
|
Дали ги контролирате вашите емоции?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Broj do deset ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Моментално... Хммм.. Одвај...
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Не сакам да ги контролирам (а да си признаам и не можам)....... Кога сум среќна сакам сите да знаат....... Кога сум тажна пак сакам да знаат.......... Сакам да си ги споделувам емоциите.........СЕКОГАШ........... |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Да
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Не,се може по изразот на лицето да ми прочитат
![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:27 |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pa ako ne se obidam da se iskontroliram vo zastrasuvacki situacii mozam da izvrsam i samoubistvo
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
E celata sum naopaku..............
Koga baram emocii ne mi davaat ....... ![]() A koga mi davaat ne gi baraam ![]() Ajde najdi go sega krajot so emociite ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
zavisi koga i kako i vo kakvi momenti,a zasto bi gi krila ,ne sum kukavica,
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ponekogas znam da gi kontroliram ..no poveketo ne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja preku " Kontrol panel "
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........KONTROLOR.....toe e moeto vtoro ime
![]() .......so ubavo si lazam.....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |