IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 32>
Автор
Порака Обратен редослед
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 20:35

Nisto cudno, a moze i da ne iznenadi
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 19:41
Originally posted by Wonderful_Life Wonderful_Life напиша:

Ne znaci deka ako Aleksandar e favorit deka ke pobedi na kraj.Mozda i se ke bide namesteno pa taka da Aleksandar ke si se vrati domce   
намигнувањеsite ke se vratat domce...samo eden ke se vrati kako oficijalen pobednikсреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 19:33
Ne znaci deka ako Aleksandar e favorit deka ke pobedi na kraj.Mozda i se ke bide namesteno pa taka da Aleksandar ke si se vrati domce   
Кон врв
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 17:18
Interesno bese toa so Vukasin,mislam na pijanstvoto.Moe mislenje e deka ako ne pobedi Aleksandar koj dosega e najgolem favorit na publikata,pobedata e namestena za Daniel.Moj licen favorit e Vukasin.
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 08:53
LELE site se izopija za Nova Godina!
Vukashin bese letva .
samo ja kube edna za kosa, i vaa mu se vrti i mi go istura sokot vo glava.

posle mu se losese cela vecer!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 22:14
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Најголем мерак ми направи Маца вчера...со коментарот за интерпретацијата на Даниел.... алал вера...секоја честа тек во бекстејџот со Милан....газење%20од%20смеењеЗа жирито-немам коментари... се’ би било излишно...Срамота!!!!

da ti kazam i mene mi se naprai merakot..konecno nekoj da kaze nesto sto e realno vo ova sou
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 16:55
Токму тоа и ми беше поентата во претходниот пост... без разлика како и да испее-секогаш Даниел е воздигнуван и префалуван од жирито...додека неговите скромни изведби се фалат,поскромните изведби на другите студенти (посебно изведбите на Александар) подлежат на најостри критики...Не е фер... како жири смеат да си имаат свој фаворит,но не смеат да си дозволат тоа да го прават толку очигледно!
На што личеше тоа вчера? Демек и Оливер Драгоевич ли треба да се засрами од својата изведба на Магдалена пред изведбата на Даниел?
И додека пред Даниел треба и најголемите уметници да наведнат глава,Александар и останатите можат само да сонуваат дека некогаш можат барем приближно да се доближат до нивниот успех??? Мизеријалутина
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 15:44
Алал да му е на Маца си кажа сто си мислеше и реклами, не им даде збор на жирито и со право,па како не им е срам толку да го испофалат, мене воопшто не ми се допадна неговата изведба на песната Магдалена.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 15:35
Најголем мерак ми направи Маца вчера...со коментарот за интерпретацијата на Даниел.... алал вера...секоја чест
а тек во бекстејџот со Милан....газење%20од%20смеење

За жирито-немам коментари... се’ би било излишно...Срамота!!!!
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 12:22
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Нееееее Игор не сакам да испадне.........НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Нема да испадне, слушај ми го зборот намигнување.

Доријан нели немаше Игор да испадне? Неееееееееееее!!!!!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 11:51
I gleate na kraj pobednik e Danijel..e toa bi bilo najgolema fora
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 11:05
ви реков дека ќе испадне игор...

а богами стварно,... сакис кога рипна...   
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 10:42
Шоуво ако не е наместено ја да не се викам DarlinG.
од каде испадна Вукашин толку голем фаворит? А статистиката покажува дека е еден од луѓето со најмалку гласови?!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 00:40
Кога пееше грков со наш Александар...каква разлика во играњево,и кога испадна Сакис мислам дека ќе го прерипаше за малку
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.