![]() |
|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 21> |
Автор | ||
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nemam vreme za odmazda
![]() |
||
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
Немам време за одмазди, имам поважни работи во мојот живот...
![]() ![]() ![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Moram da si priznaam,kako mala ne razmisluvav za necija sovest,deka vremeto ke mu vrati i sl...ednostavno smisluvav kako da vratam "milo za drago" i posle postignatiot uspeh bev mnogu zadovolna
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ne se odmazduvam...nikogash,...ostavam se na sovesta
na onoj koj mi zgreshil. |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
"Nivoto na ochaj se postignuva koga lugjeto ke bidat podgotveni da umrat za da gi kaznat machitelite" -Kempbel
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Ако е одмазда што ги елиминирам тие што ми згрешиле мнооогу, тогаш да се одмаздувам, а слатко ми е што не ги гледам повеке....(мозеби и претерувам..лута сум)
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Не што не ми е слатка, ами малку и ми нагорчнува.. |
||
![]() |
||
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|
da!
pa, posle , cudi se , sto ,kako , zosto? |
||
You live only ONCE!
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
stojam zad ova i ponatamo |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Samo taka izgleda...prvichno...
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Nacekav mnogu star film "Skaneri " koi so misli im gi raspskuvaa glavite na neprijatelite...uff...niz gradov cesta gletka ke bese...najdobar primer kako bi izgledalo e koga ke videte raspskana lubenica na ulica i taka ostavena...
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Одмаздата сака или се или ништо...
Нема незавршена одмазда- сладка или не, секогаш е целостна и до краj Изменето од pagane - 19.Јули.2008 во 14:29 |
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
и секако е најважно на сопствен начин да си го најдеш мирот ...тука копирање не помага ...можеби понекогаш краткотрајно залажува...така да..се согласувам со сечиј ,,начин,,
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
ne e slatka odmazdata!
stvara nemir i za dvajcata
najslatko e koga nema pricina za odmazda
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |