IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Вреди ли???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вреди ли???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9101112>
Автор
Порака Обратен редослед
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 20:55
PA AKO SI SIGUREN DEKA SE SLUCILO SAMO SO NEGO NEKOLKUPATI TOGAS PROSTI I, AKO IMAS SILA ZA TOA, SEPAK 5 GODINI NE SE TAKA MALKU ZA DA GI FRLIS , A TOA DA I VRATIS VO ISTA MERKA OTPAGA ZOSTO GLUPAVO E
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 20:48
Originally posted by boris70 boris70 напиша:

Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin.
Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ???

U kraen slucaj ako nemate normalni komentar, ve molam bez glupiranje.

Човечки е да се згреши, но дали таа ќе си дозволи пак да го направи истото зависи од тоа каква ви била врската, а тоа единствено ти го знаеш. Според мене штом размислуваш дали вреди да се спаси врската тоа значи дека веруваш дека тоа е можно па дајте си нова шанса, но секако за се си има граници.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 20:32
ednash koga ke te izneverat ti si kriv, vtor pat ako te izneverat, ne e do tebe i togash ne vredi da se prosti.

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 20:14
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

ma jok
neka prvo si tupne CRVEN KARTON

...abe, druze...krotko jagne od dve curi cica, dok moze de...намигнување

ma ne od dve od tri  minimum--- e deviza
nego fintata e da necica drugo krotko jagne
голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 19:44
Originally posted by anakin anakin напиша:

ma jok

...abe, druze...krotko jagne od dve curi cica, dok moze de...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 19:23
ma jok
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 19:20
...e bash taka e stanue papuchar...bravos, poslushaj ja, "honey...zasho mi naprai taka"...a ona..."ama jas tebe te sakam-iznivi-cmoooook"...i u sebe si vika..."sho ubavo mi beshe so Francuzinot"...ne se bacue ko tebe a i vkusot ne e ist"...odjebi to a brate...raboti dok mozesh, a na strana bidi si Francuz, ama ti...плазење
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 16:52
Запрашај се колку ја сакаш ти неа?Ако ја сакаш до бескрај, нема начин да ја казниш. Дали ти ја имаш варано претходно па ова е реваншизам од нејзина страна.Не знаеме ние овде која е вашата приказна.
Мора нешто наопачки да тргнало во вашата врска штом девојката ти се мува со други.Или едноставно си е таква, сака да си разбива монотонија.Или можеби некој и вади афери???!!!
Многу е битно во вакви моменти да направиш отворен муабет со неа, без многу сцени. Играјте со отворени карти, видете колку вашата врска е цврста и што сакате еден од друг во иднина. Доколку се разидувате драстично, можете да размислувате за црвени или жолти картони./]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 15:41

Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin.
Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ???

...ja bi igral vaka, sekogash so rezerva...bolje e da imash dve otkolku edna, imaj si rezerva nekoja druga cura, zasho ako ostanesh na edna varijanta-ete sho se deshava, ti si toj sho go papa...намигнување
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 14:22

а,.... зошто им веруваш на другите ?? ако имате пет годишна врска, би требало да и веруваш нејзе, а не на тоа што си чул од некој друг,.... би било добро доколку претходно разговарате,... прашај ја дали е тоа вистина,..... можеби не е,.... денеска има многу болни умови кои од љубомора прават се да расипат една врска,.....  и сега ти најдобро си ја познаваш девојката,... сигурно препознаваш дали те лаже или не,..... и,..... ако не те сака нема да биде со тебе 5 години,..... нели ??намигнување
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:05

За некого вреди за некого не. Се работи за рљазлични карактери така и различен одговор ке добиваш. Размисли убаво, мој совет ти е, не избрзувај со одлука-не простувај ако не можеш да заборавиш, зашто потоа ке те мачи и само ке и го префрлаш тоа.

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 12:58
....''devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin''... 
Ova ne mi e bash jasno,dali nekolku pati se lapala so nego vo razlichni periodi ili samo ednash se desilo?  Ako e ednash vikaat ''moment na slabost'',iako jas ne veruvam vo toa bash,mislam deka se svesno pravime i so zelba, a ako e nekolku pati, e toa e veke krajno promisleno. Druga rabota e kako si doznal za toa shto se desilo. Neli ne treba da ni bide bitno shto mislat drugite,ama ne e bash taka vo realnosta. Ako i drugi znaat za ova shto se desilo,mislam deka ke ti bide poteshko da oprostish, od strav da ne te pravat naiven...Kako i da e sepak odlukata e tvoja,ne mozesh preku nash*te iskustva ti da donesuvash zakluchoci za neshto tvoe lichno. Treba na svoja koza da si osetish i samo togash ke bidesh siguren vo ispravnosta na odlukata.

Изменето од Eleni - 27.Мај.2008 во 12:59
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 08:44
prvo treba sebe da si opnes CRVEN KARTON

taa nikade ne zgresi nego te zameni na momentov

postavi si prasanje- dali sakas da si zamenliv ili zamenet

ako nesakas toa da si- pravi neso podobro za neja

ako sakas ti da ja zamenis- napravi go toa- no vo druga vrska pazi pak da ne si zamenliv

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 08:28
Chovechki e da se gresi,no i da se prosti...
Ako ostanalo samo na toa,ne razmisluvaj prosti i ...
Ako "otishle"ponatamu....razmisli malku????
Sepak,moj stav..da i oprostis...veruvam na sekogo moze da mu se sluci nesto nalik na tvojot slucaj,site sme bile vo moment na slabost ili na rab na iskushenie...

Изменето од Valerija - 27.Мај.2008 во 08:45
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9101112>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.