|
ХРИСТИЈАНИТЕ ВО КОРАНОТ! |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | |
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sto veli (na krako) Qur'anot za Hristijanite: El-Maide, 82 ajet: "Ti ?e? sigurno na?i da su vjernicima najlju?i neprijatelji jevreji i mnogobo?ci, i svakako ?e? na?i da su vjernicima najbli?i prijatelji oni koji govore: 'Mi smo kr??ani, zato ?to me?u njima ima sve?enika i monaha i ?to se oni ne ohole." Ete,kratko i jasno i nie go pocituvame toa a za nasi zastitnici osven Allah dz.s nikogo ne zemame. Edinstven e Toj na Kogo se naslonuvame i NIKOJ DRUG. Изменето од Messenger - 16.Мај.2008 во 16:09 |
|
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ха,ха,ха .Абре Аладине слатко ме изнасмеа,не успеа на претходната тема,па сега отвори нова.Но,ајде ќе ти дадам фора додека ги пастираш сите ајети кои што зборуваат за Христијаните па после ќе добиеш детално објаснување за секој ајет посебно.
Да видиш колку сме ние фер во толкувањето на Исламот,за разлика од некои кои што единствено умеат и знаат да затвораат теми. |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e toa i mene malku me izrevoltira,od kade takvi soznanija....deka nie sme vakvi,takvi,sekakvi...
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум муслиман, за да можам да го коментирам во детали. Но тоа што е напишано во ајетот доста непријателски звучи...
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ako e interesno,prokomentirajte nesto
|
|
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно...
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ne znam,forumdziite t.e. muslimanite sto dobro go poznavaat k*ranot,nisto ne komentiraat na temava.......
|
|
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
borete se protiv hristijanite! dodeka ne gi potcinete da vi plakaat danok.................jas taka razbrav? toa li go preporacuva i denesniot koran?
da se borite protiv hristijanite se dodeka .....ne gi porobite? |
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nema sto da se objasnuva,ili pa ne go razbiras srpskiot jazik?
|
|
|
|
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poentata e da mi go objasnite znacenjeto sto se sostoi vo objavite pogore koi alah gi dava .........
|
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e mene me interesira.....sto pisuva za hristijanite vo k*ranot,ke bides ljubezen\na da napises nesto?
|
|
|
|
Ebu-Hurejre
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 667 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aladine koja ti e poentata na ovaa tema ?
ako te interesira sto pisuva k*r'ANOT za Hristijanite kazi pa ke ti gi postiram site ajeti koi se odnesuvaat na ovaa tema
|
|
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOLAM NEKOJ MUSLIMAN DA GI PROKOMENTIRA ,,UPATSTVATA,, OD KORANOT.......................
|
|
aladin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
k*ran 5:14
Mi smo zavjet prihvatili i od onih koji govore: “Mi smo kršćani”- ali su i oni dobar dio onoga čime su bili opominjani zaboravili, zato smo među njih neprijateljstvo i mržnju do Sudnjega dana ubacili............... |
|
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |