IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ХРИСТИЈАНИТЕ ВО КОРАНОТ!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ХРИСТИЈАНИТЕ ВО КОРАНОТ!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9101112>
Автор
Порака Обратен редослед
svemirski_duh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svemirski_duh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 21:25

Eve sto veli (na krako) Qur'anot za Hristijanite:

El-Maide, 82 ajet: "Ti ?e? sigurno na?i da su vjernicima najlju?i neprijatelji jevreji i mnogobo?ci, i svakako ?e? na?i da su vjernicima najbli?i prijatelji oni koji govore: 'Mi smo kr??ani, zato ?to me?u njima ima sve?enika i monaha i ?to se oni ne ohole."

Ete,kratko i jasno i nie go pocituvame toa a za nasi zastitnici osven Allah dz.s nikogo ne zemame. Edinstven e Toj na Kogo se naslonuvame i NIKOJ DRUG.

Изменето од Messenger - 16.Мај.2008 во 16:09
Кон врв
trebo.r.a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trebo.r.a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 21:09
Ха,ха,ха .Абре Аладине слатко ме изнасмеа,не успеа на претходната тема,па сега отвори нова.Но,ајде ќе ти дадам фора додека ги пастираш сите ајети кои што зборуваат за Христијаните па после ќе добиеш детално објаснување за секој ајет посебно.

Да видиш колку сме ние фер во толкувањето на Исламот,за разлика од некои кои што единствено умеат и знаат да затвораат теми.
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:35
e toa i mene malku me izrevoltira,od kade takvi soznanija....deka nie sme vakvi,takvi,sekakvi...
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:33
Не сум муслиман, за да можам да го коментирам во детали. Но тоа што е напишано во ајетот доста непријателски звучи...
Do what is right, come what may...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:31
epa ako e interesno,prokomentirajte nesto
Кон врв
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:30
Интересно...
Do what is right, come what may...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:27
epa ne znam,forumdziite t.e. muslimanite sto dobro go poznavaat k*ranot,nisto ne komentiraat na temava.......
Кон врв
aladin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2043
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:26
borete se protiv hristijanite! dodeka ne gi potcinete da vi plakaat danok.................jas taka razbrav?  toa li go preporacuva i denesniot koran?

da se borite protiv hristijanite se dodeka .....ne gi porobite?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:20
pa nema sto da se objasnuva,ili pa ne go razbiras srpskiot jazik?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:18
poentata e da mi go objasnite znacenjeto  sto se sostoi vo objavite pogore  koi alah gi dava .........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:17
e mene me interesira.....sto pisuva za hristijanite vo k*ranot,ke bides ljubezen\na da napises nesto?
Кон врв
Ebu-Hurejre Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2007
Поени: 667
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ebu-Hurejre Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:15
Aladine koja ti e poentata na ovaa tema ?

ako te interesira sto pisuva k*r'ANOT za Hristijanite kazi pa ke ti gi postiram site ajeti koi se odnesuvaat na ovaa tema

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:14
MOLAM NEKOJ MUSLIMAN DA GI PROKOMENTIRA ,,UPATSTVATA,, OD KORANOT.......................
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aladin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:10
k*ran 5:14
Mi smo zavjet prihvatili i od onih koji govore: “Mi smo kršćani”- ali su i oni dobar dio onoga čime su bili opominjani zaboravili, zato smo među njih neprijateljstvo i mržnju do Sudnjega dana ubacili...............
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9101112>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.