IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Коалиција Сонце
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Коалиција Сонце

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 19>
Автор
Порака Обратен редослед
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Статус: Офлајн
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:23
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

Денес е облачно. НЕМА сонце.
da ne ti zavrne samo pazi....a ako pocne da grmi begaj pod nekoe drvo...ili najdi nekoe gluvarce ...голема%20насмевка pz me nasmea

Не сум глувче па да се скријам под глуварче.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 02:54
Ја сум за Сонцето и мојата лидерка Радмила Шеќеринска.
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 02:23
Originally posted by Паланчански Паланчански напиша:

da ne ti zavrne samo pazi....a ako pocne da grmi begaj pod nekoe drvo...ili najdi nekoe gluvarce ...голема%20насмевка pz me nasmea
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 05:48
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:40
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

ne nenno .. nitu pak bilo koj za nesto te obvini ... naprotiv ... sekoj ima pravo da si go iskaze svoeto mislenje vo vrska so seto ova sto se slucuva i sto treba da se slucuva .... ne se izborite presudnoto nesto vo ovoj moment za MKD .... presudnoto e sto ce se slucuva posle niv .... jas licno mislam deka tuka vo igra se dve opcii .... ednata bara legitimitet od narodot da se obide da ne go smeni imeto a drugata vece otvoreno i jasno kazuva deka toj legitimitet i treba za da se opravda vo namerata za da go stori toa намигнување
Vo toj slucaj smetam deka od obiduvanja ni e veke premnogu posto znaeme sto ke se sluci, pa imas 350000 albanski glasaci(so napolneti kutii koi ke glasaat za promena na imeto + 350000 kako proevropski orientirani). Kakov referendum

Изменето од nenno - 15.Мај.2008 во 22:42
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:30
citaj : " da se obide  da ne go smeni " ... nikoj tuka ne garantira deka do promena nema da dojde dokolku se slucat razni pritisoci ... i vnatresni i nadvoresni ....

Изменето од miroslav_g8 - 15.Мај.2008 во 22:30
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:29
ne nenno .. nitu pak bilo koj za nesto te obvini ... naprotiv ... sekoj ima pravo da si go iskaze svoeto mislenje vo vrska so seto ova sto se slucuva i sto treba da se slucuva .... ne se izborite presudnoto nesto vo ovoj moment za MKD .... presudnoto e sto ce se slucuva posle niv .... jas licno mislam deka tuka vo igra se dve opcii .... ednata bara legitimitet od narodot da se obide da ne go smeni imeto a drugata vece otvoreno i jasno kazuva deka toj legitimitet i treba za da se opravda vo namerata za da go stori toa намигнување
Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:24
NA SITE VI SE OBRAKAM, STO TREBA DA PRAVIME
1. sAMI PROTIV SITE
2. PODOBAR ZIVOT

PA DAJTE BE LUGE, I JAS SUM MAKEDONEC KAKO I SITE VAS

Изменето од nenno - 15.Мај.2008 во 22:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:19
fakt e edno i samo edno .... MKD e vodea samo i isklucivo diletanti i propalici .... stranski spijuni ( sizikata ljuBco ) , pijanduri i razno razni potrckovci .... nieden SAGLAM .... tie koi nesto ili vredea ili vredat , ili zaminaa ili od strav molcat ....
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:17
Originally posted by nenno nenno напиша:

Veruvaj isto kako tebe gi znam i edni i drugi LICNO od prv do posleden, no nema da dozvolam da mi bide Prv Minister Nikola Gruevski
1. Ne e dovolno educiran
2. Ne e dovolno iskusen(ima idei, ne vikam deka nema)
3. Me iritira sto bezmilosno trosi drzavni pari za reklami.
4. Nema dobar tim( MVR, MO, MTV, MF, VP, )
5. Kvazipatriot(veke go promeni imeto)
6. Nema dobar PR pred megunaroden faktor
7. Nema drzavnicki kapacitet

demokratijata i politikata se neguva so godini...nie vo poslednive 20 dozvolivme sekoja budala sto e vo nekoja partija da vodi ministerstvo...jas sum svesen deka sudstvoto so manevski...mvr so gospozata...nadvoresni itn...odbrana nema da se demokratiziraat koga se tamu lugje koi mu dolzat nekoja uslusga na prviot minister....zatoa treba nasata generacija da zastane protiv ova...no vo sto e problemot....dali mislis deka nekoj pameten i prosetan covek so sto fakulteti bi se zaclenil vo partija za da dobie nekoe mesto koe bi go sakal i bi znael da go vodi...odgovorot e NEEEEEEE....ajde neka bide nekoja gragjanaska opcija tolku demokratizirana jas bi se zaclenil ...e nema da bide i nie sega ke se inaetime s site zemji od EU i so SAD ako treba zaradi toa sto mislime deka RM e Kina a jas sum Putin vo ovaa Kina(ako me razbra)...daleku e london od nas
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:14
ebati sonceto,....site "sjajni" treba da se pozatvorat,...a,ne ,...da gi bira glupaviot narod!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:10
pa tokmu ja branele etiketirani " srbomani " i ne znam kakvi se uste .... nikogas ne mi precelo nitu ce mi preci da zastanam vo odbrana na ona sto go imam .... Makedonija i imeto ... a za tie sto etiketiraat , voopsto  ne me  boli uvo голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:08
prosti mi na izraz ama ne mozam da se vozdrzam ... JEBES TI TO .... ako vece treba da e izgubime i Makedonija i identitetot , neka bide barem zapisano deka toa se slucilo na dostoinstven nacin .... kako i Ilinden i mnogu vostanija pred toa ... NIKAKO KUKAVICKI I PREDAVNICKI .....
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 22:08
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

vo red ... znaci , edinstvena precka za vleguvanje vo nato e " samo " imeto ? .... a sto posle ? ... otkako " vojvodata " ljuBco sizika se otkaza napismeno od Makedonkiot narod vo bugarija , na red e stavanje na ist potpis i za Makedonskiot narod vo grcija ? .... ne eli toa i premnogu za Makedonija ? ne e li toa predavstvo na Makedonskiot identitet i Makedonskoto bitie ? pa sto togas i so problemot na MPC? .... ne e li toa otvaranje na pandorinata kutija za raznebituvanje na Makedonskiot narod ? .... ili , najvazno e nato i bezvizno pitacenje po evropa ? .... NE , BLAGODARAM .....
....potpolno vo pravoсреќа
patem nemozes da primas LP si nadmasil dozvolenoнамигнување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.