![]() |
|
Федерализација на Македонија?!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 24> |
Автор | ||||||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
pa i od tamu da sum ne e tesko
da znaes za takvi raboti bidejki i od mars se vidat |
||||||
![]() |
||||||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|||||
Од кај знајш шо има ти во атина ко од село немаш излезено и од овца немаш ништо друго ебано.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Ноември.2008 во 23:56 |
||||||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||||||
![]() |
||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||
Znam znam
imam jaki sonarodnici cel balkan e vas Bulgarij.grcija.serbija pa preku balkan do indija site tie tapiii vi se pakuvani vo muzeite za zalost vo Atina |
||||||
![]() |
||||||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|||||
Segde, za da ti e tebe loso
|
||||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||||
![]() |
||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||
-tapija imam i za Kosovo - mesto vi e negde drugde (da ne bidam bezobrazna) [/QUOTE] dobro a tebe kaj ti e mesto :) posto nekad mesto za tebe :) |
||||||
![]() |
||||||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|||||
Хахахаха |
||||||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||||||
![]() |
||||||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|||||
a od kaj ti e tapija na ova derzava
da ne e potpisan od Aleksander veliki :) mesto ni e vo skopje i ne sme padneti od nikade tuku sme rodeni tuka autoktoni[/QUOTE] -tapija imam i za Kosovo - mesto vi e negde drugde (da ne bidam bezobrazna) |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
|||||
....ајде Бе што да федерализирме .....та не сме Луксембург,....МАКЕДОНИЈА треба да ја избереме сите,.....мислам секако на македонците со албанско потекло,....ако не ме разбирате прашајте го Селмани мислмам дека човекот има доблест и верува во оваа држава!.....немојте да мислите дека преку Албанија и Косово лесно се оди во светот.....тоа е краткорочно ... зошто.... размислите самите.....до...кога ????
|
||||||
![]() |
||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||
a od kaj ti e tapija na ova derzava da ne e potpisan od Aleksander veliki :) mesto ni e vo skopje i ne sme padneti od nikade tuku sme rodeni tuka autoktoni |
||||||
![]() |
||||||
|||||
vo tirana.so ima fali.svoj kaj svoj.najubo.ama i da ostanat tamu.jupiter vi e daleku...mozda mars i taka kako da ste padnati od nego
|
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||
site tie sto sakale da se registrirat vo medicina bea so ocenki 5.00 najdi samo nekoj so poniska ocenka samo edno i ne znam kade ke odat tie so takvi ocenki ako ne se primat vo ova "drzava" ke odat u mars da ucat ili u jupiter |
||||||
![]() |
||||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||||
Кај се сега МВР и обвинителството да реагираат или и овој ќе ни се јавува со комуникеа од "претседателската фотеља", фино кажав јас си бара внимание, ете и си се самопрогласил за претседател:
Невзат Халили, кој најави референдум за политичка и културна автономија на Албанците во Македонија, вчера се промовираше како претседател на „Република Илирида“. Во соопштението испратено до редакциите на медиумите на албански јазик, Халили нагласува дека „Република Илирида“ ќе биде дел на идната унија во која ќе влезе и Македонија. Тој во соопштението ја обвини министерката Гордана Јанкуловска дека ја продолжува антиалбанската и антидемократска традиција, која била спротивна на соживотот. „Ги информирам сите институции во земјава и меѓународните претставници дека изјавата на Јанкуловска за барањето обвинителството да се занимава со мене и со оние што ја потпишаа иницијативата за Илирида, не е ништо друго туку продолжување на старата антиалбанска традиција. Никој и никогаш не можел да ѝ суди на волјата на еден народ“, соопшти Халили. Тој ја обвини Македонија дека не го почитува Законот за амнестија, а на Јанкуловска ѝ порачува дека Илирида не била ниту Бродец ниту Куманово. „Законот за амнестија секојдневно се гази преку антиалбански репресалии. Повеќе од 50 отсто од затворениците се Албанци. Колку може во судството да имаат влијание 50 судии Албанци наспроти 612 судии Македонци? И каде беше обвинителството кога Љубчо Георгиевски излезе со предлог за поделба? Зад моето барање стојат повеќе од половина милион автохтони албански гласачи. На Јанкуловска ѝ порачувам дека Илирида не е ниту Бродец, ниту нешто слично како хашките случаи. Апелирам и до пратениците и министрите Албанци да се освестат и да го оправдаат албанскиот глас. Да го подигнат гласот против политиката на албанофобија и да ги поддржат институциите на Илирида“, пишува Халили во соопштението. Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 19:06 |
||||||
![]() |
||||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||||
mi preci zatoa sto toa e nerealen broj na deca koi navistina treba da ucat tamu. ne moze site so sila da gi pravime medicinari a znaeme kako se dojde do toj broj. zatoa denes vo bolnicite na decinja ke im gi amputiraa racinjata od medicinari koi ne znaat pravilno da imobiliziraat skrsenica. dali navistina ni treba utre so strav da vleguvame tamu kade sto treba da se lekuvame? |
||||||
![]() |
||||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||||
Совет: престани да провоцираш...mission complete...OK?...доста беше...за да не биде executor terminate...! |
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |