|
Слобода на медиумите |
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Автор | |||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas na primer ne obozavam nitu eden od tie novinari....
nitu mirka...nitu milenko ....nikoj megutoa onaa debilnata Biljana......pa taa sama ne se saka..ne pa jas da ja sakam.... arno ja crtaa ovie od ednooki.... i ne znam kako ima luge koi ja podrzuvaat nejze... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа по старски се вели, Да си пукнеш во душата.
Не си ја гледаат чергата за другите зборуваат,а ваму триото ТРИ ЦРНИ ГРАЦИИ(мирка,миленко,нонкович),ја испокакаа македонија за подогледно време,баш им покажаа каква е слободата овде и не само за медиумите... Демек само нивното било исправно ,другите се предавници,сега и немора да се трудат,само , самобендисаните че си ликуваат. |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На Даме само у Билјана му се очите.
Па и има зашто, фина женска е.... Е не, ќе разговара он за Мирка, и нејзините манири. Си има човекот вкус...додуше, многу го љуби Ск 2014 и коњите, тука не се согласуваме...ама имаш право Даме, на твое место, и јас би разговарала само за Билјана. Нема муабет да си трошам на Мирка, оној имбецилот со неа, и нивните мотиви, однесување, пораки, и сл. Ние се навикнавме да посматраме само дел од сликата, оти целата слика премногу замара. Па така, ќе заклучиме дека штом Билјана зборува дека нема слобода во медиумите, тоа не може да е така. Мирка отишла, ги искарала, и завршена работа. Изменето од Kali - 25.Септември.2011 во 21:33 |
|||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Слобода на медиумите.
Ете Вилајна Секуловска од една банкротирана телевизија отиде да им каже на Европјаните дали во Македонија има слобода не медиумите. Таа рекла, дека нема слобода, пошто имало голема диктатура на Грујо. |
|||
Illegitimi Non Carborundum
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ни треба нас ни ЕУ ни НАТО...
како успеавме 20 години да опстанеме без нив... без нивна помош... без нивни пари, грантови, мантови, кредити, фондови, мондови... без нивно мешање 2001 година... така ќе си продолжиме и понатаму... многу сме јаки... со Кина бре ќе праиме бизнис... ем се блиску, нема трошоци за транспорт... ем сме врзани за јуанот, немаме врска со еврото... ем саде Кинези низ државав ни транзитираат... ем текстилциве таму ќе ја продаваат робата... ем цело земјодели таму ќе ги продава производите... иста храна јадеме, јеби га... ем нема да ни бараат ИСО МИСО , ХАСАП стандарди... ем од таму струја ќе увезуваме... коли ќе купуваме... и кинески ќе учиме... ебате ЕУ и НАТО... мие сне оазата во Европа... опкружени со непријатели... и затоа има да ги поебеме сите... мие сне мие... и јбг, темата е слобода на медиумите... ама ова во контекст на слобода на изразување... ако некои не се согласуваат со мене... ете им го УЈП... Изменето од којсумјас - 25.Септември.2011 во 13:47 |
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pesnata prvo ja peevme site zaedno...em graganite ovde em kosarkarite tamu...znaci taa e od koga pametam....
i stvarno gajle mi e....ke mi kazel nekoj kako da navivam... e sea ke izlezam na terasa i ke ja ispeam na cel glas... |
|||
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Стварно, што нè заболе Стојко што мислат Грците кај нив во парламент? Треба и понатаму да живее песната. Што повеќе вакви провокации, тоа помалку шанси за влез во ЕУ и НАТО...
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па кошракрите се тие кои кренаа фама со песната , они ја пееја на цел глас во соблекувална во Литванија и тука на плоштад. Нели сите пееме и куур не боли шо мислат грците и сега одеднаш ставме на срце шо рекле у парламент кај нив и капак на се биле криви `предавниците` домашни. |
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da. Slobodni se mediumite.Site medumski kukji se pod nadzor i cenzura.
Dodeka novinarite nikogash ne bile poslobodni. Site se na ulica. Neli sme demokratska dzj..........ava. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NE..... za tie nekolku licnosti koi ja pocnaa seta fama za pesnata... |
|||
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За кошаркарите ли викаш идиоти ? |
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
од нивната (не) слобода не доведоа пак тема да бидиме пред грчкиот парламент....и да не сметат за провокатори...
пу јазк...идиоти........ |
|||
|||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во име на ВИСТИНАТА,а за придонес на истата,вчера кај БУРЕКОТ(иначе флагрантен лижач на ВЛАСТА),се јави Борјан преку скајп и си ја кажа работата.
Како и секој нормален свет,за одредена работа си аплицирал човекот,за панел дискусијата(трошоци му плаќаат од таму,никакви сороски пари),тој лично покани и од наводните ПАМЕТНИ новинари да го сторат истото и искажа дека бил задоволен кога ги видел спротиставените новинари и дека конечно ќе се разберат,НО... Платениците на ВЛАСТА(и една ВРХОВИСТИЧКА ТВ-Сител), си одработија ,но не успеале да ја растурат дискусијата,само предизвикаа уште ПОЦРНА слика,за ова ЈАДНО парче земја, МАЈКА ЗА ЕДНИ МАШТЕА за други. Во прилог на ова од коментарите од званичниците на ЕУ, изненадени се од односот (кој е без преседан) на овие новинари,НО УШТЕ ПИОВЕЌЕ СЕ ШОКИРАНИ ШТО ЗЕМЈАТА КОЈА Е ЗАСЕГНАТА ЗА ТОА(МАКЕДОНИЈА),а имала свој претставник од амбасадата, воопшто не се оградили од тие новинари(мирка,миленко,нонкович),што значи под дипломатски речник ги ПЛАТИЛА ВЛАСТА ОД МАКЕДОНИЈА ДА ПРАВАТ ПРОБЛЕМИ. И на крај,тој што го изгубил лебот од оваа ДИКТАТУРА се бори да ја ДОКАЖЕ ВИСТИНАТА,а спротивно на тоа ТОТАЛИТАРИЗМОТ НЕ БИРА СРЕДСТВА КАКО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ. |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |