![]() |
|
ВЕ САКА ИЛИ НЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 16> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jok...!!!!
|
|
![]() |
|
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
ME SAKA, NE ME SAKA, ME SAKA, NE ME SAKA, ME SAKA, NE ME SAKA, ME SAKA: ???????????????
![]() VAZNO E SAMO DEKA JAS VISTINSKI JA SAMAM... ![]() ![]() ![]() Изменето од DENIAS - 11.Мај.2008 во 22:31 |
|
![]() |
|
DENIAS ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од DENIAS - 11.Мај.2008 во 21:00 |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.............ic neznam dali me saka............???????????ama pojma nemam..............
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
ne se zamaram so toa DALI, ednostavno, Ljubam ...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
mi veli deka sme premnogu ralicni
(masko i zensko - porazlicni ne mozeme da bideme ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi veli deka misli deka me saka
|
|
![]() |
|
jas ja sakam i pravam se za nea i mislam sum zasluzij i ona da me saka bar malku.................................................................................................................................................................................................................................................................................................
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
znam deka me saka...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ljubovta ja stvara covekot........
nema covek,nema ljubov....
a zasto da ne mu ja podarime ljubovta na nekoj koj ne ja zasluzuva? Изменето од topsexy - 05.Мај.2008 во 15:32 |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..................EH DA.............LJUBOVTA SAMA DOAGA I SAMA SI ODI................
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |