|
Што сакаат машките кај девојките? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако и посветиш на жена неколку реда поезија ќе падне на газ.
Ако и посветиш роман ќе те смета за будала.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најмногу сакаат уметнички ДУШО да велат.
Тиги падна на неколку реда одма на газ.
А што ако некој роман и посвети
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
lipicaner
Група Регистриран: 28.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehe ama peashenje , mashkite do nekade znaat shto sakaat od zhenite , prashanjeto e " dali znaat zhenite shto sakaat od mazhite "
|
||
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ka se zeni u pitanje...
a sto... pa zenite sakaat umetnicki dusi... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so??? umetnik si stanal????
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе со дереш анакине...
тоа таму... е само инспирација за секоја... уметничка душа... а за некој и душа... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega kazi.... so se deres anakine
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega ............... greskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si provokacija e seto drugo a tamu e CELTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Изменето од anakin - 30.Март.2010 во 19:43 |
||
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ustvari eden kraj so dva zavrsetoka... ama mestoto od kade sto rastat... e ziva provokaacija... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da nozete se eden kraj
|
||
|
||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja u noze gi gleam... ako ima ubavi noze... kraj... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok tvoja mazacka |
||
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гајле ми е ако го препишал.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа постои развод |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |