|
Универзитетот ФОН |
Внеси реплика | страница <1 910111213 47> |
Автор | |||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da i jas vidov deka taka pisuva..i da ti kazam od primerite koi ja gi imam bar vo moeto opkruzuvanje(znaci zboram za luge koi ucat na FON,ili zavrsile)koi ja gi poznavam licno nikogas nikade ne bi gi vrabotila..zatoa so ne znaat da mrdnat so prst za niso..e sea toa ne znaci deka site se takvi..sekoja cest na isklucocite.. |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секогаш иднината е посветла |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
devil6
Група Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
posvetla
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... gledam pishuvash za vo minato vreme... shto znaci... idninata e posfetla... |
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Наводно по огласите претежно пишувало „Бараме дипломиран ххххх хххх ама да не е од ФОН!„
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.. studentite nemaat slabosti... imaat ambicii nivnite roditeli... a slabosti ili doblesti nivnite profesori... ...mnogu roditeli... iako svesni deka decata im zavrshile sredno obrazovanie so mnogu nizok uspeh... imaat ambicija i finansiska mok nivnite deca da zavrshat fakultet... ... drzavnata.. pa i privatnata kvota na drzavnite fakulteti i mnogu niska...odnosno duplo pa i tri pati poniska od privatnite... i bidejki konk*rencijata e enormno golema se odlucuvaat svoite deca da gi zapishat na privaten.... neprashuvajki kolku toa koshta... ni kakvo obrazovanie ke dobijat... vazna e diplomata ... profesorite... od drzavnite fakulteti...znaejki gi navedenite fakti... i pobaruvackata za drzaven fakultet... se odnesuvaat kako studentite da im otishle nepokaneti doma na vecera... ... predavanja i ispitite se drzat vo prepolni predavalni... amfiteatri ... cesto se odlozuvaat zaradi "drugi angtazmani" ... a cesto i se "prepolagaat"vo cetiri oci za odredena tarifa... nekoi pak... so studentite se odnesuvaat kako so zenata od koja baraat razvod.... gi omalovazuvaat... navreduvaat... lecat frustracii... bidejki se svesni za zacimentiranata pozicija... koja ja nasledija so socijalistickata aftonomijata... realno od avtonomija na univirzitetot dobija tokmu takvite... nekoi od nashi d-r na nauki... luge bez etika i moral.... koi se sram i za nivnite kolegi i za institucijata... ostanuva deka sistemot... studentot izbira profesor... nabrzo ke stapi na sila... pa ovie ke bidat so buldozer izmeteni od fakultetite... ...profesorite pak od privatnite... znaejki ja svojata situacija... i mala brojka na navistina kvalitetni a bogati studenti... se trudat da privlecat pogolema brojka so svojot korekten odnos... i stavanje na raspolaganje 24 casa... samo i samo da ja izbrkaat famata... diploma za pari" i kako shto veli eden moj dobar prijatel... angaziran na privaten fakultet... na glava ke dubam... ke go naucam... za ovaa plata shto ja zemam... a se nadevam deka ushte poveke ke se zgolemi brojkata na studenti... a so toa i mojata plata... e sega onoj koj ne saka da nauci... bidejki ke raboti "tato za nego" se trudam zaedno so nego da ja zasluzime ocenkata... ... zatoa dragi moi... ima i vamu... ima i tamu... i bogati i ambiciozni... i bogati so ambiciozni roditeli... i siromashni no ambiciozni... i .... |
|||
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Epa napadot e najdobra odbrana. So napaganje na FON se obiduvaat da gi prekrijat svoite slabosti. Jas sum neutralen uste vednas ke vi kazam, ama od ova sto go citam dobivam takov vpecatok.
|
|||
PimpDaddyManev
Група Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti pa so naprai ko site sto iskacaat od FON se dupki...ako ste ja videle taa na milioner da zgresila nemora da znaci deka ne znae...moze na pr trema ja fatilo ili neso slicno...ili pak moze i ne znae ama nemora da znaci deka site sto ucat na FON se dupki...ti ako sakas da naucis nema vrska dali si na drzaven ili na privaten fakultet...ja ne znam zaso tolku go napagjate FON...ama vie si znaete...ako vi e podobro na drzaven idete nikoj ne vi brani |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.. najvazno neshto... shtom uci... prvo naucuva... da ne koristi vulgarnosti... i izrazi od tipot... ke se za....bidejki .. povtoruvanjeto e majka na ucenjeto... koga neshto non stop koristish... kako izraz... preminuva vo navika... i nekojpat... "ke lupnesh" kade ne treba... |
|||
stefi12
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Naucete da Pocituvate nekogo ili necie mislenje ne se pravete kao da ste osvoile nobelova nagrada pa sega mora da ve trpi nekoj |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мали ај не треси....... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
stefi12
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E TI PA OD KAJ ZNAES KOLKU NAUCIL ???? |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |