|
Филм кој не можам да запрам да го гледам |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LORD OF THE RINGS
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Појадок кај Тифани...
|
|
Igor-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A shto drugo rado bi stavil vo player povtorno da gledam? Aliens Star Wars Predator Munich Shindlers List . . . ======= Pred puno godini, kako tinejdzer, si go presnimav na VHS i neznam kolku pati sum go gledal: ZAKON !!! I ushte od togash si ja bendisav Kim Cattrall... Pozdrav Igor |
|
Igor-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na TV1000 koga kje go pushtat
nema a da ne se pak zagledam vo filmot. I skoro praev muabet so prijateli i oni so ista misla: filmot iako go gledale X-pati, koga ko davaat pak kje go (za)gledaat. TRUE LIES i se razbira legendarnata fraza: "Battery Aziz!..." Pozdrav Igor |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Признавааааааааммм
Жикина династија освен последните 2 дела..... Хајде да се волимо 1, 2 Cool Runeers (Jamaica we have a bob sledge team) |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј сега не ми текнува ни мене "koga ja ubivat glavnata na kraj vo barata voda" дали беше 1 или 2. Мислам дека 1 е со тоа слепото девојче. Во двојката коцките се малку пософистицирани! У секој случај добри ми се и двата! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze bila i kocka 2
koj znae sega hahahah ako znaes koga ja ubivat glavnata na kraj vo barata voda toj e kazi sega koja kocka e |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moram da prizma deka ima eden takov
koga na televizija kje go pustat filmov KOCKA- se zagleduvam vo nego i go gledam do kraj ne da e glup - i ima i glup kraj idat nekoi lugje vo kocka od edna vlagat vo druga i taka vo krug celi 2 sati i replikite im gi znam na pamet no neso me tera da go gledam postojano luda rabota no e vistina se nadevam deka na nitu edna televizija vekje nema da go pustat koj kje go gleda 26 ti pat Изменето од anakin - 28.Февруари.2008 во 23:06 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
REQUIEM FOR A DREAM ...ODLICEN VKUS Dorijangray ..i sekako LORD OF THE RINGS |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствен филм што го гледам over and over again, е "Requiem for a dream", режиран од Дарен Аронофски. Просто не можам да му се наситам!!!
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ТВ по 100пати ги имам гледано True Lies и Terminator 2, Dumb & Dumber...,
а по свој избор најмногу ми се чини Fight Club, а тука некаде се и Beach, Fear and loathing in LV, Full metal jacket, the Game, U turn, Pulp fiction, Seven, порано додуше. Во денешно време едвај стигнувам и нови филмови да изгледам а камоли стари по повеќе пати... |
|
ange
Група Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo posledno vreme pokraj se razbira departed i legends of the fall bi go izdvoila i texas cahinsaw massacre ne znam zosto ne ovoj film za mene e remek delo na filmovi so seriski ubijci kako i se razbira site 4-ri dela na SAW
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
detroit rock city
50 wagen westwärts sekoj film so bud spencer&terence hill sekoj film so cheech marin&martin chong |
|
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |