|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 910111213 70> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega kje ni pee DIMA
isto kako pred dve godini niso novo i neso go balat nosete pa mora da kleci a na srbite im se istopi mrazot pa neznam kako kje lizga onoj Изменето од anakin - 25.Мај.2008 во 00:09 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега веќе е крај! КОНГРЕЧУЛЕЈШН РАША! Дефинитли,д винер ис Раша!!!!! ЈЕЕЕЕ!!!! Изменето од Biba_G - 25.Мај.2008 во 00:09 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
браво,.......
<3 Дима |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RUSIJA , RUSIJA
stavai strana OGROMNAq
I RUSSIA
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
готово, Русија победи, честитам!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e reseno
i ne komentiram vise da tatarkata bese riba, caca |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey !!!!!!!!!!!!!
конечно да победи песна што ја сакам,........ мислам,..... се знае,...... ќе победат Русија,.......... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posledni
gi mrzi crnogorcite da kazat neso i odma da ne go tupat bosna rusija 12 za JU SRBIJA da ne placit so se odelija |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega tie si si glasat i 12 za ermencite
da si se raduvat tova azijatite |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no RUSKA CIZMA vodi
i site kje si gi vikne do godina na perestrijka vo MOSKVA |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
litvanec ne e dobra riba
maximum nekoj RIBOK |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле,швеѓанецов... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
belorusinka dobra riba
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |