![]() |
|
Што мислите за градот Струмица? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 31> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dosta ubav grad
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
прекрасен културен и модерен град
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Keti* ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Dali nekoj znae dali ima organiziran prevoz Skopje-Strumica za karnevalot, slusnav deka imalo povratna karta za 400-500. ako nekoj znae nesto neka mi pise poraka. Fala
|
|
http://ketiscloset.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() Изменето од Valeta - 19.Јануари.2009 во 20:15 |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
![]() ![]() ![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
особено убав народ
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
pcelickata Maja ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
maleee ak pocnam da se falaammm...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
So mu fali na Tetovo???? aaaaaaa??? ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Da vi kazam iskreno mene Strumica mi ostavi ubav vpecatok kako grad ...........cesto posetuvana od mene vo aktivniot sportski zivot.........ubava sportska sala , park prijatni lugje.........no.........sekogas mora da bide toa NO??? Mi ostana los vpecatok prodavanje na sve i svasta po ulici od edno cudo gjupci rasfrleno,prljavo ............. mladinata mnogu slobodna i prv pat za uzivanje na droga - narkomani slusnav vo Strumica ...........ednas bevme smesteni vo Car Samoil i vo eden hotel nad nego......zamislite imalo nekoj pocinat vo hotelska soba i go cuvale dva dena .......a nie bevme smesteni do taa soba bez da znaeme...........otposle doznavme............jeziva rabota ne mozev nekolku dena da spijam bez svetlo......
![]() ![]() I dijalektot bre mnogu vi e za nikade covek ne moze da ve razbere..... ![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() |
|
![]() |
|
Ssssssssssssss ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Ne sum bil ama vikaat super bilo. Se nadevam da idam vo idnina
![]() |
|
![]() |
|
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Се најдобро зашто знам една струмичка убавица
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jok
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |