|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | |
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
emce gledam i vo iznutrici
|
|
emce
Нов член Регистриран: 16.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne gledas |
|
ednas se zivee
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam
aj stisnite zelba brzo |
|
emce
Нов член Регистриран: 16.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be lugje
zar veruvate vo tie stvari ccccccccccccc so vi e na vas ke izmislat se samo za da si go popunat vremeto |
|
ednas se zivee
|
|
ahinora
Група Регистриран: 14.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Няма как да не вярвам - аз лично дълги години се занимавам с гатане на кафе.
И познавам. Това само между другото. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vii go pa ovia, so zbore vaka
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne sum veruvala u takvi stvari,u gatanje ili gleanje na kafinja..mislam spored mene deka toa se cisti gluposti..popunuvanje na vreme
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Afghanistanec blagodaram za objansuvanjeto okolu stavotna islamot za gledanjeto vo kafe.Dovolno jasno.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cek, malku...ova ke mora poleka da go procitam...volku upatstva nema ni za upravuvanje so avion...
|
|
Afghanistanec
Група Регистриран: 02.Март.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ti navrti ja i temata okolu seks, na sto te potseka bananata , kao slucajno si ja serviral , pa koga ke sednes do nea , kako slucajno stavi i ja rakata odzadi , pa fati ja za uve kao da i gi vidis obetkite , ako ne nosi obetki kao da vidis dali i zarasnale dupcinjata na usite posto ne nosi , i taka nezno protrij i gi megu jagodtkite na prstite , pa kao sepni i nesto ama duvajkii vo uvoto , ke vidis ke nabrsne , pa zemi kao skokotni ja pod miski od dvete strani se dodeka ne se najdete eden sprema drug so facite i samo prodolzi , pocni da ja baknuvas i tvoja e ,
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislis ke svati ?
|
|
Afghanistanec
Група Регистриран: 02.Март.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbinet koga ke go prineses kafeto ke sednes do nea pa stani za da i prineses sladoled po moznost serviraj go vo kombinacija so banana no da deluva erostski znaes dve topcinja od strana bananata na sredina i megu topcinjata sipi topeno cokolado i koga ke go prineses na masa svrti ja bananata nakajnea i sopn se pravo vrz nea , ako saka ke i padne jasno i taa ke te prevrti ako ne jadi ja bananata
|
|
Afghanistanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledanje na kafe i site ostanati shejtanski raboti se zabraneti osven bajanjeto , chatenjeto i spremanjeto na mrtovec , no i toa se vrski od specijalno obuceni luge , od odjata i od odjinata etc. kako sto e proteruvanje na duhovi, vampiri , gledanje bajanje , magii -rasturanje magii etc
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se gledame dur pieme kafe i si vikam : Kako li da ja nalegnam ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |