![]() |
|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 46> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Не бе енигменце..тој што е шарен
![]() Според мене само искомплексирани мажи имаат љубовници. Посебно ми се трагикомични оние проќелави со стомаче ко буре за туршија, накитени со златни ланци ко синџири за куче, со млади тенки русокоси кои комотно можат ќерки да им бидат. ![]() Изменето од mamamd - 19.Февруари.2009 во 20:47 |
||
![]() |
||
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
|
Vistina mazo se custvuva posilen pokraj zenata.
![]() ![]() Изменето од igi 3 - 19.Февруари.2009 во 20:41 |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
mamamd sekako deka treba obostaranost,megjutoa tuka za zenata se zbori,zatoa samo za zena i pishuvam,a toa shto ke se cuvstvuva siguren mazot pkraj edna zena toa posilno i ke go vrze za nea pa nema da bara ljubovnica
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Originally posted by ENIGMA
ako edna sopruga,pred se mu e prijatel na svojot maz,pa posle sopruga, ako e dobra majka za nivnite deca, ako e dobra domakinka za po kukja, i dobra vo krevet, --------------------------------------------------------------------------------------- Зошто мора жената да биде сето тоа?Треба обостраност. Ако му удоволува се ќе се разгали, секогаш треба ситуација ---на штрек--- да си знае дека за се има реципроцитет. Да не се опушти многу, да не се чувствува многу сигурен. Старите не рекле дека- Господ треба да чува од женска беља. |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
врапче во рака и гулаб на гранка
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nekogas ima
nekogas nema ova e filozifija inaku ima ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
|
Razlika ko od tuka do sutka
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
nema potreba od ovaa tema ako moze seto ova sto go nabroi da postigne edna zena...sekoj den...i na krajot na denot da bides nasmeana ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
......hm
![]() .......-shef kuvar vo kujna
.......-dama na ulica
......-a k*rva vo krevet................
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
sekoj den grav ne se jade!
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
|
doma domakinka a vkrevet ljubovnica,i sekogas ke bidi so istata.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ako edna sopruga,pred se mu e prijatel na svojot maz,pa posle sopruga,
ako e dobra majka za nivnite deca, ako e dobra domakinka za po kukja, i dobra vo krevet, togas nema potreba od ovaa tema ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |