![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 24> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vcera skrsiv edno...i mi rekoa deka kako posledica mi pretstoi 7 god. nesrekja vo ljubovta
![]() Znaci se po staro ke si bide... ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gi gledam rezultatite od moite trudovi i sreken sum sto seuste ne sum zatrudnel
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Има индивидуи кои воопшто не ни слушнале дека постои огледало, никогаш не го употребиле, ниту му ја знаат намената и значењето. Си живеат во соето непостоење а безочно се трудат да бидат видени и забележани. Можеби и подобро што немаат огледало...ке се згрози огледалото од нив! |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Otsekogas sum sakala da rabotam na mesto kade izlogot e od ednostrano ogledalo
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
И денес огледалото ...ми ја покажа...убавината на денот....
убавината ...на ....животот....
![]() |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Jas non-stop si se gledam vo ogledalo i si vikam tu sto ubava sum
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Koga ke imam vreme da se poglednam neznam dali ke se poznaam
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() Секој ден се гледам во огледалото......
и секој ден сум се позадоволна...од тоа што го гледам
од другата страна.............
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Deneska ne stignav da se vidam vo ogledalo.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga ke si gi vidam zoltite zabi me potsetuvaat na farovi za magla
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
~ Не лути му се на огледалото, ако ти е крива муцката.
~ Ако му се насмевнеш на огледалото ќе ти возврати со насмевка, ако му покажеш јазик... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ZA ZALLLLLLLLLLLL
![]() |
|
![]() |
|
Ja nisto ne razbrav, a uste ne sum za naocari
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
DALI MOZES DA GI POGLEDNES
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |