|
Дали љубовта е вечна или е само навика? |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | ||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ke nadopolnam(bravo,za anakin)..ostanuva samo sekavanje za ljubovta past tence.... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I ljubovta kon pusenjeto e navika
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vecno se sekjavanjeto na ljubovta
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bluebell...tochno rekov,ne pogreshiv...se menuva
a shtom se smeni neshto-veke ne e isto tuku e smeneto. Ako smenetoto ne e isto kako shto bilo,a ne e-togash postepeno go snemuva |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама од многу "коски", една во грло, кај да е, ќе залетне
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е вечна, конечна е потрагата. Откако ќе го најдеш ребренцето, повеќе не бараш... барем така би требало да биде, ма да во последно време луѓето забораваат дека го нашле реброто и продолжуваат да бараат и други ребра, небаре Господ од цел граден кош ја создал Ева
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Inaku zoshto bi se trudele da ja odrzhime ljubovta,ako odnapred sme sigurni deka kje umre? |
||
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nishto ne e vechno-pa ni ljubovta
se teche-se se menuva.....vi teknue?? Vechno e samo vremeto Изменето од mamma - 07.Декември.2007 во 15:59 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova go nauciv od svekrva mi ( pokojna) . Koga bev luta za nesto na mazot mi, taa podsmeslivo mi velese- Ostavi go, zosto go trpis?! a koga onaka podzinnato ke ja poglednev, taa nasmeano ke mi recese- E moja snajke si go najde rebroto, ne ti se ispushta, a? Zivotot e i taka zeznat, ne treba da dozvolime da zalime za neshtata shto sme gi izgubile, treba da gi sakame i pocituvame dodeka gi imame. I vo doverba- Jas sum izgleda edinstvena snaa sto zali sto i umre svekrvata- ne e iluzija, ne e demagogija.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ke te proglasam za najzezator na forumov... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubovta e vecna potraga po otkinatoto "rebro". Neli, gospod prvo gi napravil isti mazot i zenata, a posle za da gi promeni , da se razlikuvaat malku otsekol edno parce od zenata od onamu kaj sto ne se gleda. Zaradi silinata parceto se zalepilo nekade pod polovinata. I taka pocnala vecnata potraga po otkinatoto "rebro" Taka kazuvaat starite, a nie nemame pricina da ne gi veruvame. Znaci ljubovta e vecna samo ako si siguren deka rebroto sto go baras e tokmu toa, ako ne ke prodolzish da go baras. Nekoj ocigledno nikogas ne moze da go najde.
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |