|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Автор | |||
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
normalno deka ke bides ljubomoren, sekako deka samo vo kafic ne se slucuva dodvoruvanje, jas bas se naogam vo taa situacija sto sea devojkata ke mi pocne na fax jas baram rabota, znam deka ke ima takvi tipci sto ke i se pustaat i sto da praam? sigurno nema da i kazam nema na fakultet. mene muabetot mi bese deka nema da ja pustam da iskaca so luge sto ne gi znam, zasto ima sekavi samo PAZI SE I OD SVOI Изменето од bobsa - 28.Септември.2008 во 21:43 |
|||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малку љубомора, е здрава работа, но до одредени граници, се додека љубомората не премине во опсесија, односно контрола, каде се движи, што работи партнерот, во времето кога нас не нема. Тоа е веќе немање доверба, и , кој нема потреба.
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa dobro bre, koj maz ili koja zena izleguva so nekoj od sprotiven pol na samo koga e vekje vo vrska? ne lupaj zeleni, ako nekaj/a saka da e so tebe, nema da izleguva so drugi na samo, ke izleguva so tebe i ponekogash so prijateli/ki na kafe i toa e toa. muabetot e ovde sosema drug. moze taa otishla na fakultet i tamu nekoj ke i se pushti i shto, nema da bidesh ljubomoren? ne mora zena da izleguva so drugi mazi za da i se pushta nekoj, dodvoruvanje ne se sluchuva samo vo kafichi bato. ti gledaj devojkata da e srekjna so tebe, za da ne odi po drugi, a sekoj koj saka nekogo e ljubomoren vo odredeni situacii, se razbira vonormalni kolichini |
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ljubomorata e dokaz deka partnerot saka da ve poseduva.
Ljubomorata e mesanje vo slobodata na partnerot. Zasto da ste Ljubomorni, nesto vi fali? |
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne znaci deka ako e deckoto ljubomoren i deka te saka..kolku cesto toa e samo kapric..ednostavno ne saka devojkata da se gleda so drugi maski a toj normalno pravi so si saka niz gradov..takvi primeri milion gi ima..na sekoj cekor..
|
|||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moze da iskoci, ama so garderoba ja sto ke i odberam i vise nikogas nema da posaka da iskoci
|
|||
bobsa
Нов член Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A LJUBOMORA E NA DEVOJKATA DA I ZABRANAM DA ISKCA SO DRUGI MASKI ?? I DA I KAZAM DEKA E PREMNOGU UBAVA PA SE PLASAM DA NE I NAPRAVI NEKOJ NESTO NA SILA? I TOGAS SUM NESIGUREN DEKA KE JA IZGUBAM? KOJ MISLI DEKA OVA E LJUBOMORA NEKA SI JA PUSTA DEVOJKATA DA MU SETA SO DRUGI TIPCI JAS MOJTA NE JA PUSTAM, A ONA AKO SAKA DA PRAI NESTO SO DRUG TOA E VEKE DRUGO, AKO SAKA SAMA DA ISKACA SO DRUGI MASKI TESKO VASE STO SI IMATE TAKVA. NE ZA DZABE REKLE KAKO KE JA NAUCIS TAKA KE PRAI, AKO JA NAUCAM KAKO STO SAKAM NEMA DA BIDAM LJUBOMOERN MORE NEMA DA IGRA KAKO STO SVIRAM,TUKU KE SVIRI NA INSTRUMET JAS KAKOV STO SAKAM I TAKA KE IGRA MALA SALA Изменето од bobsa - 26.Септември.2008 во 05:09 |
|||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se slozuvam
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ne e bash taka
koga nekogo sakas se javuva custvo na pripadnost ne e toa so vika becenevem - deka saka da te poseduva nego pripadnost , custvoto deka si pripagjate eden na drug pripadnosta moze da bide i kon rabotnosto mesto ili kon clenovite na nekoe drustvo no da se vratime na ljubovta koga kje se pojavi custvo deka nekoj vi dira vo vasa pripadnost togas se pojavuva ljubomora ako snema custvo na pripdnost, snemuva ljubomora |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hmmm cudna rabota e ljubomorata Posebno koga ke ti se javi bivsi decko so kogo ne si cela godina i zapocne da dramatizira zosto ti si prodolzila so zivotot
|
|||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ljubomorata e dokaz deka partnerot saka da ve poseduva.
Ljubomorata e mesanje vo slobodata na partnerot. Zasto da ste Ljubomorni, nesto vi fali? |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da umres od zenska raka, toa e dobra smrt.
Indijancite sekogas cenele dobra smrt, vo borba so neprijatelot ili so silno zivotno |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci izrazot "kje umram od ljubov" vo tvojot slucaj ima bukvalno znacenje
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |