![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 52> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poveke razbiranje...
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
7 na loto...
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sekogas da imam povekje sansi zasto i vtorata obicno ja unistuvam
![]() Изменето од fragola - 09.Октомври.2008 во 21:57 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ona sto moze da me napravi sreken e daleku od mojot dofat kako robijas sto se obiduva da mu gi dofati klucevita na zaspaniot cuvar
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Moja krv e ovoj Sizif,znam oddamna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Abe Sizif, so si tolku glup, so samo go turkas toa kamenot ugore i sve samo ti paga, gleas deka ne biva.
- Abe Edip, aj ebi si majkata, glej si svoja rabota ! |
|
![]() |
|
"Kako da si go swedite zivotot so pwogwama vo 100 cekowi"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ShmIzLi4kA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
jas sakam da si se omazam za toj sto najmnogu go sakam (toa ne e mozno) i na svadba nekoj poklon da mi donese lamborghini ....
Изменето од ShmIzLi4kA - 08.Октомври.2008 во 22:24 |
|
![]() |
|
Toa za mene e pominata idnina
![]() |
|
![]() |
|
9 meseci
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
pa za 9 Meseci
![]() no stvarno ..... uste edno malecko
![]() ![]() ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Edno malo sustestvo sto ke nalikuva na mene i ke mi se smeska so rasireni racinja da me pregrne
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
- Абе што си се разбуричкал во септичката јама ? !
- Па...јакната ми падна внатре. - Абе заеби јакна, друга ќе ти дадам ! - Ама, имав и бурек во џепот. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |