|
Се чудам... |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 115> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se chudam....kako li uspea da me predomisli...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се чудам...оваа мамма...знае ли дека ако продужи да ме нервира...дупло кафе без шеќер ќе пие без право на глас!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se chudam...shto se zanesue ovaa biba....
ke mi dala kafe bez sheker....a...deka e srcka,je...zimi mama znaev odamna,ama sega morav veke da i kazam... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се чудам...зарем сега некој свати дека сум си срцка?
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sekoj pat se cudam,zosto koga nekoj nov tehnicar ke me slusne... pocnuva da dtkat...se cudam...
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se cudam i ne mozam da im se iznacudam na nekoi luge bez zdrav razum.....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му се чудам на народот. Ем страда ем си ќути.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....kako nekoi roditeli mozat da se tolku sebicni,i da ne sakaat da im izlezat vo presret na svoite deca da im gi ispolnat nivnite zelbi....navistina ne mi e jasno....!...pa tie se samo nevini......mili dusicki....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро, што е ова. Кој подфорум да го посетам се едни исти. А, ваму имаме толку многу форумџии. Чудно.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кај ми денес онолку енергија со толку малку спиење... |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се чудам...можно ли е да сме до толку "исти"?
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како е можно двајца различни луѓе кои воопшто не се познаваат, па не се дури ни од ист град, една иста работа да ми кажат?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како им иде на луѓево грозје и сирење или лубеница и сирење... Бљак... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mamite nekoj denovi se mamski angazirani... ama so mislite se prisutni tuka...
|
|
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |