![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109110 131> |
Автор | ||||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
само толку ![]() |
||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||
![]() |
||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||
може може...ама ај да го сменам за нес,со прелив чоколаден?!
![]() ![]() |
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||
dodaj uste edna
![]() |
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
jas sum .......... eden
![]() ![]() |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
||||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|||
kolku Prilepcani/ki ima na forumov?
![]() |
||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
hm....dali blackeye saka da pie duplo kafe???
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
Изгледа ве зареков
||||
![]() |
||||
|||
he he he he pravis muabet uste.......ja se plasev deka nema da spomnite toa.....smetajte SREDENO ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Devil...blackeye...ќе пие дупло кафе...и за мене...
а јас кога ќе дојдам таму...ќе ме носиш на една
прочуена надалеку...македонка...
||||
![]() |
||||
|||
Деновиве бев во мала гужва ,па не стигнав
да видам што се случува овде...ама гледам
дека ... Прилепчани...сте се разбудиле од зимскиот сон...
ова не важи за Хектор...тој беше секогаш тука...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
добро за ова си потполно во право но сепак секаде е така што во другите градови да не е поубаво јас сепак мислам дека можеш ако знаеш да се забавуваш и овде само прашање е што тоа тебе ти е забавно ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Sega ostanuva samo koga vi odgovara i kade....izborot go ostavam na vas ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|||
![]() п.с. АНАКИНЕ нема за тебе ширден , оти 2 години идиш прилеп
![]() |
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
![]() |
||||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109110 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |