![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109110 708> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк..туууу ама кука, ко да ке му ги бројат за на родителска, па дома ке го тегнат за уши ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...shto pending ....... mi udrila?!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК 1 Сакам ![]() И СДК2 и покрај се ..денес сум ептен расположена за зезање...ептен интересен ден ![]() ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 16.Октомври.2010 во 12:44 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк...бев...видов...додов
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сдк....мн јадење бурек со месо ... после цело вечерно налевање со жестоки пијалоци ... не е баш ... добар поручек
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Емил вкучен си во 6 часот.
Очекуваш да има некој? ![]() и сдк денес избирам боја за у соба. Нека биде црвена. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-цел ден нема никој.....
|
|
![]() |
|
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Сдк.. ![]() ![]() Сакам да кажам дека ништо не трае засекогаш. Се е пролазно, и се има крај. ![]() |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
SDK ..............ili izbrisaj porakite od inboxot ili javi mi se
![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk izdejstvuvav pozdrav
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sdk vcera glavna niz grad...deneska nikaden me nema
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
sdk..ova mnooogu si go sakav
![]() |
|
![]() |
|
CuciTo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 278 |
..начи нема асален пријател
![]() тука се само кога им требаш ![]() ![]() |
|
★ Мајка го прашува синчето:
– Кажи ѝ на мама, како прави кучето? – Ав, ав. – А мачето? – Мјау, мјау. – А како прави глувчето? – Клик, клик. ★ |
|
![]() |
|
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Ми се спие, а немам време за спиење.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109110 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |