![]() |
|
Чекам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Чекам да дојде зима
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
Чекам да дојде 11 за да гледам вести на А1.
|
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Море и би ги платила само да им ги земат парите, ама после ми е страв да не ми бараат па они мене рекет секој месец.......
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Е па ништо тогаш... на глава ќе им се качиш како знаеш... од батките да не ги стрефи нешто полошо од уплав, па после п од пари не ќе видиш...
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Треба да ги платиш , никој не иде за џабе . Јас сам одам , ако ме истепаат утре пак одам сам ама не со празни раце
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Ни со арно ни со стапови....само батки некои големи само што ке ги видат уплав да фатат...
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
zen, mi ja davaat na rati, pogolemiot del mi go vratija, sega chekam naredna plata da si go soberam celiot del,se razvleche rabotava, ama ke bide
![]() |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Јас чекам ама нај искрено ставрно чекам на Ani4ka , an4i i Neo да им досади форумов и да си најдат друга занимација , само шо ја забораивме нина1 жвотот ни враќа трипати по досадно.
п.с. IQ џабе чекаш , додека не тргнеш сама да ја собереш вересијата никој нема да дое .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
|
Ако ги испердаши, нема никогаш да и ги платат, а така има надеж уште. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Цццц... ќе се начекаш... земај стапот и испердаши ги ![]() |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
|
И јас чекам...некои и повеќе од два месеца....каде да најдам рекетар? |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
|
chekam da mi gi dadat veresiite, vekje 2 meseca
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 106107108109> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |