|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 10491050105110521053 1093> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E OVA E RETKO A MNOGU MI LICI NA EDNO MOME OD FORUMOV
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMA PERDUF A?
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehehehe ne e ladno vo ovoj officov kaj mene
|
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha i deka treba pomalce da se potis na ova ladno vreme
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto bi bilo toa. deka sum nastinat? |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kokolo ova znaci samo edno
|
|
|
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJ,KOKOLO, sto ti se VRTELO VO GLAVA...MMMMMMMMM
|
|
Sekogas so Vas
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ovaa mnogu se naoblekla
|
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мај липс ар сиилд
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=blue]така е точно тоа и ми беше поентата... јас ви давам идеја на пример место утре, денес кога воопшто не очекува да ја изненадите со нешто роментик, нешто што ќе и го земе здивот, нешто што ќе го распали сјајот во нејзините очи како кога прв пат сте си рекле те сакам ахххххх, колку е убава љубовта.....[/QUOT БЛУЕ мила.................договорено.................само да не го прочитаат сега ова..............................оти отиде изненадувањето |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve sto sega mi se vrti niz glava
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
love i s the ONA VISTINSKOTO EHEHEHE
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 10491050105110521053 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |