![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 103104105 |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne sakam odredeni lica da mi prodavaat pamet
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
не сакам да ми се дерааааааааат
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ne sakam hipokriti, aferdjii, seirdjii, isfrustrirani, iskompleksirani individui, turbo-folk, avtoriteti i sekako Ponedelnici... Изменето од moira - 09.Јуни.2008 во 23:58 |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Sakam ova, sakam ona... ima li nesto sto ne sakame (ne da mrazime), tuku onaka bas nekoi raboti sto ne gi sakame, ne ni se mili ili ne gi podnesuvame?!... Jas ke si kazam deka ne sakam luge sto me lazat, muvi, turbo-folk, podlizurkovci, fudbal, kic, vestacki nasmevki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 103104105 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |