![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 131> |
Автор | ||||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
еве малку работа , малку интернет инаку поздрав голем борец и ангелина Изменето од hektor - 04.Март.2008 во 09:19 |
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
![]() |
||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||
ПОЗДРАВ И ДО ТЕБЕ А СЕГА СО ТЕШКО СРЦЕ АМА МОРАМ ДА СЕ ОДЛЕПАМ ОД КОМПЈУТЕР И ДА ОДАМ НА РАБОТА |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
![]() |
||||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|||
More shuba....slika nashla Angjelina...ubajni...
![]() Pozdrav
![]() |
||||
![]() |
||||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
|||
Kaj si be...ebago...
![]() ![]() Inache DA samo edna rechenica imash mavnato naokolu...i TI PROSTUVAM!!
![]() ![]() Изменето од borec - 04.Март.2008 во 08:47 |
||||
![]() |
||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||
ПОЗДРАВ |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
![]() |
||||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|||
многу ќе ме извините , многу обрвски имав а вчера пишав само една реченица , поздрав голем до сите прилепчани/ки , борец , реална , блек ај, блашка , што се однесува на корундот , мајка ми има еден си мислеше сеа ќе земам пари арно ама 1 кг корунд околу 100 евра било и таа се сневесели |
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
![]() |
||||
|||
Thanks blackeye!!!
![]() A za hektor....ke go "kaznime" malku,
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
I DA ZNAESH DEKA SI
![]() DENOT NASH DOAGJA POLEKA...AMA SIGURNO.
![]() ![]() Trajte Prilepchani...istrajte....
![]() |
||||
![]() |
||||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|||
Гледавте ли Код-
![]() Дури и Рубини сме имале ![]() ![]() просто се изненадив колку богата Прилепчанка сум била ![]() |
||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||
![]() |
||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||
we love you too
![]() ![]() ![]() a za hektor tocno e deka isparuva po malku...ali mozebi e zafaten so rabota,fakultet...sepak da go razbereme toj e busy..
pozdrav do site i od mene
![]() |
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
|||
Pa dobro bre...kako mozeshe vaka I TI da ispadnesh Prilepchanec???
![]() ![]() Bash tebe te odbrav tamu na temata "Razno" da se pozafrkavame malce......i koga toa toj bil NASH!!!
![]() ![]() A me chudi toa shto, so nikogo drug ne proiznesov zelba da promuabetam neshto (poshto toa tamu e slobodna tema...pa nema mnogu politiziranje i diplomatii) i koga toa ispadna NASH CHOEK. I kako posle da ne im veruvash na svoite chuvstva????
![]() ![]() Taka i so Blashka si ja zateravme...ni se sovpagaa pogledite i osekavme nekoja duhovna privlechnost...koga ispadna i taa da e nash choek.
![]() E aj sega......
![]() ![]() A duri i hektor mi beshe neshto "sumliv" pred da vidam deka e Prilepchanec...????
A dobro KADE E TOJ - GO NEMA VEKE IZVESNO VREME????
Hektoreeee..javi se bre....napishi dva tri reda....
![]() I love you all Prilepchani!!!!!
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
zurkanje navecer...pa najcesto vo Krusevo odam koga izleguvam navecer ....a za kafe pa po dogovor... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||
pa......
kaj se "zurkate"navecer?
![]() nekako mi se menuvaat generacii vo nasive kafici
![]() |
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||
pa......... ![]() |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |