![]() |
|
Прилеп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 131> |
Автор | |||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
добро утро конечно мирен ден после цела недела збрки и трки имајте пријатна работна/учебна недела |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
луѓе цел сум здрвен од напорниот викенд , испив еден барел
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
||
фала фала
![]() |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
||
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
![]() |
|||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
||
KOGA SME VEKE KAJ TAJLANDSKIOT RESTORAN;KAJ SE NAOGA VO PRILEP?
CISTO ZA DA MOZAM DA GO POSETAM KOGA KE DOJDAM!!! I NAJGLAVNOTO GO ZABORAVIV "CENITE KAKO SE"??? Изменето од alekso_2000 - 07.Март.2008 во 12:35 |
|||
car's freack
|
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
јас можам да кажам дека ресторанот е супер , мада шо е малку повеќе за бркање романтика , мир и спокојство , одлична храна и малку скапи цени као за наш стандард , имам седено неколку пати и морам да признаам дека е супер , интимно место посебно за швалерај маме си плакало
![]() |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
Vistina e...odma nasproti mogilata e..
poveli i ke go posetime
![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Nikako ne mozam da se razberam so vas Priepcanite.
Ne zaebavaj, toa taka se vika u Strumica i neznaci nisto loso. Mene bi mi bilo milo da ima takvo nesto vo Prilep, site gradovi treba da se razvivat i vakvi raboti me raduvaat. Zosto se da e vo Skopje, eve neka ide narodot vo Priep da jade Tajlandska hrana. Super navistina se nadevam deka ke pise nekoj da ja potvrdi informacijata od prva raka. |
|||
![]() |
|||
||
![]() СААТ КУЛАТА ВО ПРИЛЕП...НОЌЕ....
Култузин зошто мислиш...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Ne zaebavaj, tajlandskata kujna e fantasticna. |
|||
![]() |
|||
||
Прочитав некаде....дека во ПРИЛЕП се наоѓа единствениот
тајландски ресторан во државава...сопственик бил тајланѓанецот
Пишет Сиунгдунг, заедно со неговата сопруга Биљана Шоргиќ
Сиунгдунг
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
![]() ![]() pozdrav
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
naucno dokazano ![]() ![]() P.S. kafeto....... ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 100101102103104 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |