IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како се запознавте ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како се запознавте ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
Автор
Порака Обратен редослед
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 11:46

a drugarka ti sama e uste ?

Изменето од zbunet - 12.Октомври.2007 во 11:55
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 11:42
Originally posted by natural natural напиша:

PRVITE SREDBI,PRVITE VPECATOCI SE MN.INTERSNI I SE PAMTAT. ME INTERESIRA KAKO SE ZAPOZNAVTE SO SEGASNIOT DECKO/DEVOJKA ILI PA SO NEKOJ BIVS.KAKO SE ZAPOZNAVTE,KADE,DALI USTE ODMA VI SE ZASVIGA I SL.?CEKAMсреќа

И јас самата на почетокот малце ја утнав темата...со три збора сакав да поминам али еве, почит до членот за убавата тема, навистина ми се допаѓа, еве јас ќе се задржам на сите прашања кој тој ги поставил.

Прв пат кога го видов, значи кажав дојде кај мене, мислев страв му е од мене....среќа...не се зезам луѓе озбилно, ми делуваше така. Јас па за да го опуштам не можев бетер да се испонашам (ама тогаш ни на крааај памет не ми текнуваше дека ние еден ден до овде ќе стигнеме) му викам ШТО СИ СЕ ДОТЕРАЛ КО ЗА НА СВАДБА БЕ!? Дека беше во кошула, вамте тамте, шо да ви расправам, а јас кога ќе се погледнев бев у црни широки панталони (за по дома нормално) небаре ќе го метам Скопје и маичка за под блуза со моторчиња...Добро после тоа и он ми го спопика....дека јас некад знам да си седам на свеќи па и тогаш така беше вика....А ШТО ВАКА У ТЕМНИЦА, ВАМПИР ДА НЕ СИ!?..хехееее....ми врати....среќа....нормално тоа не беше за кавга нешто, онака почеток на моабет, пошто буквално немавме што за моабет да правиме. Седевме така, на свеќи, ние тројца, со вино и кафе....ееее...ќе заборавев за кафето да ви кажам, мислам дека тогаш тоа ми го рече. Носам јас кафе и му го подавам и ми вика Ти се тресат рацете??-си викам у себе мораше ли баш тоа да го примети....Викам да, од увек така...а он ми возврати со И мене..хехе....ме утеши стварно тоа нема никад да му го заборавам. После си отиде и нормално таа вечер ништо не бидна со него. Поминаа уште 2 месеци или помалку д 2 месеци, а пошто не можев јас со него а сакав, го носев кај моја другарка демек ај со неа.голема%20насмевкагазење%20од%20смеење Сеа кога ми текнува морееее....ни 2 мин не би чекала да сум назад во времето. И потоа така он една убава вечер додека зборев на мсн со Лу Вид собра храброст и ми кажа некои работи...јас од што стварно се шокирав, напишав само МОЛАМ? и нормално...он тоа лошо го протумачи и одма се поправи во тоа што го збореше...тага......потоа требаше милион смс да си пишеме за да се разбереме и уште милион така поинтереснисреќа. Искрено, мислам дека и двајцата немавме поим дека до овде ќе догураме. Мислев дека тоа е тогаш и ќе помине...ама не. Веќе не мислам така....среќа
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 11:39
znaci si bila mrzliva sama da si pobaras, pa kakov ti donesat takov, aj sea si imala sreka ti dosol praviot...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 11:27
да, точно така брза...ми го донесоа и после месец, два...бидна.......алал да му е на тој што ми го донесе.....среќа
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 20:22
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ми дојде дома....така го запознав сегашниов....среќа
  ,...mislish,...nekoj ti go donesol,...голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 20:20
a,shto?,...bidna,a?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 18:06
.

Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:27
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 18:01
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

isto taka i eve vekje pominaa 14 godiniсреќаплазење
always look on the bright side of the life!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 16:59
na fudbalsko igraliste....toj igrase fudbal,i slucajno(taka veli do den denes) topkata se strkala bas kaj mene...:)
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 16:55
Originally posted by kocko kocko напиша:

kako?
na tacna mi ja serviraa!
голема%20насмевка
sigurno ne bilo losho serviranoto a?голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 14:35
kako treba....na shank!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 13:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 11:49
Si staviv nick, lozinka i vlegov...na forumov...
Кон врв
kocko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kocko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2007 во 10:24
kako?
na tacna mi ja serviraa!
голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 891011>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.