![]() |
|
ЗОШТО СУМ АТЕИСТ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 30> |
Автор | ||
Azrael ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.
Изменето од Azrael - 17.Април.2008 во 00:54 |
||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nikade zatoa uzivaj so svojata dusa tuka na zemjata i da ti se ispolni tuka se sto sakas tuka baraj tuka ne se nadevaj na neso drugo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Azrael ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
|
.
Изменето од Azrael - 17.Април.2008 во 00:54 |
||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
kaj kje odam mili moj na isto mesto kako i ti ashsssssssssssssss tu sahhhhhhhhhh dasttttttt to daaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssst |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
idat zaedno samo
ako nekoj gi nosi vo kjesa i cekori taka po ulica za da gi vrati vo biblioteka |
||
|
||
![]() |
||
|
.
Изменето од Azrael - 17.Април.2008 во 00:42 |
||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||
![]() |
||
|
boga ti
eptem nekoi alki i krugovi ( ko ARHIMERD) ama toa se darwinivi izrazi alki ( lanec na ishtana) ubo so spomnuvas alki izgleda gospod uzival da pravi alki hahahhahahaah Изменето од anakin - 02.Октомври.2007 во 13:18 |
||
|
||
![]() |
||
|
vaka toa e krugot na zivotot muvata e korisna za nekoi bakterii, meduzata e tuka za da jadi nekoi morski zivotinki a rex isto taka e alka vo krugot |
||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
brat,..ako ribite ne ti rastat vo aquariumot,..toa gospod taka reshil,...za da ne im bide tesno,...a,ako sakash golemi ribi,...ke si napravish cela soba ,..aquarium,...pa ke ti porasnat,..so dozvola od boga,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
bas me interesira kako meduzata i komarecot mu sluzi na adam i eva ili tiranosaurus rex??? ![]() Изменето од anakin - 02.Октомври.2007 во 12:57 |
||
|
||
![]() |
||
|
vaka kje ti kazam ako slucajno doma imas akvarium kje znaese deka ribite rastat tolku kolku akvariumot im dozvoluva te va akvarium sekogas se pomali od kako vo rekite ili morinjata e sega so e fintata e deka samata populacija na bilo koe zivotno tocno se prilagoduva i prema goleminata i prema brojot ako se naprimer komarcite pogolemi ili pobrojni- nema da prezivee vrstata ima milion pricini da gi snema komarcite ako se slucajno pogolemi ili pobrojni no toa bi ti objasnil nekoj strucnjak po bubackive e razbra li sega mnogu bre mislese na prasanjeto |
||
|
||
![]() |
||
|
.
Изменето од Azrael - 17.Април.2008 во 00:42 |
||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a be ti ,.."amerikanec",...razbirash .i?,...zoshto voopshto i gi stvoril ,..pa, da se machi posle da gi kontrolira,...a i toa ne odi bash lesno,...ako chovekot ne se potrudi so site sili,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
.
Изменето од Azrael - 17.Април.2008 во 00:41 |
||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |