|
Танушевци вчера и денес? |
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Автор | ||
Nikolinka
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со оглед на ситуасијата не гледам разлика попмеѓу Танушевци вчера или денес
Мислам дека историјта се навраќа пак, само се надевам дека сега ќе средат работите кои не се завршија во 2001 |
||
Лазиќ
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледам доста мирно- временски јунаци македонија има. Де баш би сакал да видам кој се ке дојде од овие кои почнале и список да прават. Ми се чини дека списокот го прават за заеднички да бегаат со политичарине. Само би сакал да знам која партија стои зад нив?!
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во 1997година, шипоите имаа кинеско оружје и по нешто Југословенско. Додека ДЕНЕС имаат софистицирано и плус оноа другоно кое во акцијата (согласно рамковниот договор) за разоружување им го донесоа американците.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
VIZANTEL
Сениор Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се е така. Сведоци нема. Очевидци колку сакаш. |
||
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
||
VIZANTEL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
драга колешке, Си ги побркала лончињата. Ме заменуеш со никој друг. Но, оправдано, во оваа ветрометина може и да се погреши. |
||
|
||
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa taka e bre VIZANTEL ti predhodno si zasluzi i sega devojcevo ke te jade vaka a sto si mislese ti ke ti prosti. MOIRA ako dades eden za tebe svojstven komentar za temava imas castenje od mene. |
||
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1. Agencijata si ja duvna znaci Brane oddaleku se ograduva od nastanite sto ke se slucat,
2. Lazar Elenovski pojma nema sto se slucuva na terenot bidejki sluzbata za razuznavanje i bezbednost mu e rasturena (totalka), 3. MVR znae so sigurnost Ama site cekaat nekoj da dojde od strana i toj da go resi slucajot - MALO MORGEN FOSTEN Orlov |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ti nesto pratis nastani i seriozen si? Voopsto ne mi zvucis a i ne te citam taka! Pozdrav Изменето од moira - 31.Август.2007 во 03:32 |
||
VIZANTEL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Директорот на Агенцијата за разузнавање поднесе оставка! Кабинетот на Наумов преку соопштение објасни дека тој нема да биде
повеќе во можност да ја врши оваа функција поради лични причини. Како
главни се наведуваат обврските околу неговото натамошно научно
доусовршување, како и поради преземање на некои идни работни ангажмани
кои се неспоиви со вршењето на функцијата директор на Агенцијата за
разузнавање. МВР не коментира! ___________________________________________________________ Koj e vo pravo?! 1. Agencijata za razuznavanje, 2. Lazar Elenovski, ili 3. MVR, koe mudro molci??????? |
||
|
||
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lesno mu e na Hodza da deli voeni lekcii i toa ni pomalku ni poveke na generali, koga odnapred go znae celokupnoto scenario, koga odnapred znae deka pak ke ima eden kup Solanovci koi ke go stitat, koga odnapred gi znae domasnite predavnici koi ke gi prakaat tenkovite vo akcija so manevarska municija, koga odnapred znae deka avionite sto gi mavaa so betonski bombi sega nema ni so takvi da mavaat(bidejki gi nema). E more Hodza zarem tolku si glupav razmisli samo sto bi bilo ako vi svrtat grb vasite sponzori vo likot na Solana, Bucko, B.C koj sega glumi ludilo, kaj ke vi bide krajot mi se cini ke go krkate stapot nema drugo. A i vreme e makedonskiot narod da se svesti, da ne go hrani kuceto sto postojano ceka prilika da go kasne.
|
||
VIZANTEL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moira i NDOPIRLIV007, daj bidete seriozni, a ti moira prati gi nastanite vo drzavata. Ne deka ne treba da pisuvas, no daj za moment ostavetegi segite nastrana.
|
||
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА НЕ СЕ ПРИЈАВУВАМ ПАК ПОШТО ОДАМНА СЕ ЈАВИВ НО ЗА НЕДАЈ БОЖЕ АКО ВИ ПРИТРЕБАМ ВИКАЈТЕ МОЖАМ ЈА
|
||
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A UTRE?
Se ceka na tebe!
Dali e ova navistina nasata MOIRA koja ja znaeme seriozna, cvrsta, nedvosmislena, pozitivna, resitelna ...........? |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se ceka na tebe!
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |