![]() |
|
Коментари и забелешки за игрите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Автор | |
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ISKRENO..OD SITE IGRI EDVAJ DESETINA BI OSTAVIL,PRED NEKOJ DEN VNUKA MI OD 7 GODINI BSE TUKA I GI IFRAME IGRIVE I PO 3 MINUTI MI VIKA...DAJ BE PUSTI MI GI "MALITE AJNSTAJNI,OVA E DOSADNO"...TAKA DA SITE KOI .STAVAAT IGRI PREDHODNO DOBRO NEKA PODRAZMISLAT
MENE OMILENA MI E ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vrapce ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
interesno prasajne no od mene bez odgovor!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Добри се Поддршка!!
![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
I ja se sl*ga
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
taka e
![]() |
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Една буква смисол мења ќе ја играме како што е насловот или ќе си правиме анаграми?!!!Ако не отворете нова игра со анаграмирање на зборовите!!!
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nisto ne se zapostavuva,mozete slobodno da gi igrate,tie,stari,dobri igri kako sto gi narekuvate
Iako retko Ve gledam na ovoj podfoum
Pozz
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Овие азбукиве веќе ме иритираат
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
aman!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Добро. Се согласувам. |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
moon играј ги игрите како што треба !!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zatoa se vika podforumot Igri Vakvi ili takvi,da mine vreme
Dodeka ima interesenti ke postojat i postovi i samite igri
Koga ke dojde moment da stanat dosadni..ke gi trgneme
Pozz,Palachanski
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Мислам дека на овие игри не им е место тука. Служат само за зголемување на бројот на постови. Лесно е да се земе атлас и да се направи список на планини, реки, езера... а потоа само препишување...
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |